Ansiktsbehandling!

Hej på er, idag har jag varit hos Elisabeth Engström som är hudteraput. Jag har ju haft kvar min blåtira runt ena ögat nu i tre månader och det börjar kännas lite tröttsamt! Det jag nyligen fick reda på var att det ska finnas en slags ansiktsmassage som gör att blåtiran försvinner tydligen ska den behandlingen även hjälpa till att få bort mörka ringar och svullnader under ögonen. Massagen kallas för Lymfdränage enligt doktor Vodder och det var precis vad jag provade på idag.

image

Jag kan säga att det hjälpte något enormt, trodde faktiskt inte alls att det skulle fungera så bra men efter massagen syntes en tydlig förändring. Jag passade även på att pröva något som kallas för NBE 500. Det är en liten maskin som tar bort pigmentfläckar på huden och jag kan säga att jag blev väldigt överraskad än en gång. Jag fick ju väldigt mycket pigmentfläckar i pannan när jag blev gravid med kit och lite av pigmentfläckarna gick bort med bio olja men det var kvar en hel del ändå. Nu har jag lyckats få bort ännu mer vilket jag är jätteglad för.

image

Här är maskinen som man använder…

image

Och här är jag efter behandlingen, nu ser man bara pyttlite missfärgning under ena ögat och bara lite pigmentfläckar högst upp i pannan om man tittar noga! Ja, super nöjd är jag, tack för det Elisabeth!!! Kram L

 1. Malin M skriver:

  Hej Laila! Är fruktansvärt avundsjuk på din makalöst fina hy!! Kan du inte berätta hur du sköter om din hy & vilka produkter du använder??? Jag vore väldigt tacksam för det!

  Förresten, om man inte bor i Sthlm hur hittat man sån där pigmentbehandling???

 2. Johan skriver:

  Känns sååå 2013

 3. Allt går å sälja med mördande reklam………..:-D !!
  De liknar den apparaten som PLUS slängde i sin soptunna :-D !!
  Ja har haft mina pigmentfläckar i ansikte i ca 13 år å ja e lika gl’a för de , skulle INTE få för mej att ta bort
  dom !
  Dom e / blev en del av mej efter min dotter föddes.
  Nä ngn ”fröken fåfäng” har ja aldrig varit kommer aldrig bli.
  Va hos min hudläkare (har psoriasis) visade mina fläckar han sa de de kan ge FRUKTANSVÄRDA problem i framtidenķ

  1. Hej!
   Nej, det här är inte den apparat somvisades i Plus.
   Den här arbetar på helt annatvis. Det ärnarurligtvis så att alla pigmentförändringar inte går att få bort, men en går iallafall att reducera och ibland att få bort helt.
   Med vänliga hälsningar
   Elisabeth Engström

  1. Jag tycker det är intressant hur snabba folk är att döma ut något de aldrig har testat och uppenbarligen inte heller bemödat sig att läsa mer om med ett argument som ”De liknar den apparaten som PLUS slängde i sin soptunna”. Jag jobbar själv med både NBE 500 och NBE 800 i Linköping och har fått enastående resultat på samtliga behandlingsområden och jag anser att den här produkten saknar konkurrens på marknaden.

 4. Lina skriver:

  Varför tror du det? Svenska kvinnor är världbäst på att banta med sallad och tomater och andra nyttiga saker. Du är onyanserad i din bild tycker jag.

 5. Uj, uj det är kallt ute i natt minus 15-.

  1. Fian skriver:

   Hujjjanimej!!! Brrrrrrr. Här är det -17!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..