Ansiktsbehandling!

Hej på er, idag har jag varit hos Elisabeth Engström som är hudteraput. Jag har ju haft kvar min blåtira runt ena ögat nu i tre månader och det börjar kännas lite tröttsamt! Det jag nyligen fick reda på var att det ska finnas en slags ansiktsmassage som gör att blåtiran försvinner tydligen ska den behandlingen även hjälpa till att få bort mörka ringar och svullnader under ögonen. Massagen kallas för Lymfdränage enligt doktor Vodder och det var precis vad jag provade på idag.

image

Jag kan säga att det hjälpte något enormt, trodde faktiskt inte alls att det skulle fungera så bra men efter massagen syntes en tydlig förändring. Jag passade även på att pröva något som kallas för NBE 500. Det är en liten maskin som tar bort pigmentfläckar på huden och jag kan säga att jag blev väldigt överraskad än en gång. Jag fick ju väldigt mycket pigmentfläckar i pannan när jag blev gravid med kit och lite av pigmentfläckarna gick bort med bio olja men det var kvar en hel del ändå. Nu har jag lyckats få bort ännu mer vilket jag är jätteglad för.

image

Här är maskinen som man använder…

image

Och här är jag efter behandlingen, nu ser man bara pyttlite missfärgning under ena ögat och bara lite pigmentfläckar högst upp i pannan om man tittar noga! Ja, super nöjd är jag, tack för det Elisabeth!!! Kram L

 1. Hej Laila! Är fruktansvärt avundsjuk på din makalöst fina hy!! Kan du inte berätta hur du sköter om din hy & vilka produkter du använder??? Jag vore väldigt tacksam för det!

  Förresten, om man inte bor i Sthlm hur hittat man sån där pigmentbehandling???

 2. Allt går å sälja med mördande reklam………..:-D !!
  De liknar den apparaten som PLUS slängde i sin soptunna :-D !!
  Ja har haft mina pigmentfläckar i ansikte i ca 13 år å ja e lika gl’a för de , skulle INTE få för mej att ta bort
  dom !
  Dom e / blev en del av mej efter min dotter föddes.
  Nä ngn ”fröken fåfäng” har ja aldrig varit kommer aldrig bli.
  Va hos min hudläkare (har psoriasis) visade mina fläckar han sa de de kan ge FRUKTANSVÄRDA problem i framtidenķ

  1. Hej!
   Nej, det här är inte den apparat somvisades i Plus.
   Den här arbetar på helt annatvis. Det ärnarurligtvis så att alla pigmentförändringar inte går att få bort, men en går iallafall att reducera och ibland att få bort helt.
   Med vänliga hälsningar
   Elisabeth Engström

  2. Jag tycker det är intressant hur snabba folk är att döma ut något de aldrig har testat och uppenbarligen inte heller bemödat sig att läsa mer om med ett argument som ”De liknar den apparaten som PLUS slängde i sin soptunna”. Jag jobbar själv med både NBE 500 och NBE 800 i Linköping och har fått enastående resultat på samtliga behandlingsområden och jag anser att den här produkten saknar konkurrens på marknaden.

 3. Varför tror du det? Svenska kvinnor är världbäst på att banta med sallad och tomater och andra nyttiga saker. Du är onyanserad i din bild tycker jag.

 4. Idag tänkte jag mig för innan jag valde toalettpapper. Jag älskar allt som har med får och lamm att göra men eftersom jag är annorlunda än Laila valde jag bort Lambi!

 5. Jag är ödmjukt imponerad att du i ett tidigare inlägg bad om ursäkt och kunde säga att du kunde erkänna att du uttryckt dig på ett plumt sätt som kan missförstås av andra som inte känner dig. Har man följt dig ett tag på bloggen vet man ju att du är en person med sunda värderingar och ett stort hjärta! Den svenska avundsjukan är stor, men den är bara att ignorera! Kram

 6. Det var ett långdraget blåöga. Vad hände egentligen? Äter du blodförtunnande, det kan ibland lätt orsaka blåmärken för minsta lilla.

 7. Lymfdränage är jättebra! Jag gjorde det innan och efter min bukplastik (twins). Fortsätt med det en period. Bra för kroppen. Även för en vacker varelse som du:-)

 8. Å vad gött å få lite ansiktsbehandling..ska nog försöka få till det jag med. Du e ju galet fin i hyn nu!! Kram på dig :-)

  1. Hej!
   Man kan arbeta på strie och ärr med apparaten, men det beror mycket på hur djupa ärren är och hur gamla de är.
   Mvh
   Elisabeth Engström

 9. Åhh verkar vara skönt att få en ansiktsbehandling,skall på en sån nästa månad!Nu till en annan sak Laila Jag ser med mitt skarpa Öga :) Betty Boop där på hyllan som bjuder ut sig :) jag älskar henne och samlar på allt av henne..Är det en Body lotion el vad är i henne!Eller kanske hon är bara där!Finns hon att köpa där..snälla kan du höra,Tack.el var finns dom att köpa!

  1. Hej!
   Betty Boop är bara en skyltdocka.
   Hittade dem hos en firma som heter Philipinana.
   Du kan nog hitta dem på nätet och få reda på var de säljs.
   Hälsningar
   Elisabeth Engström

 10. Oj, har du gått runt med en blåtira så länge..?!
  Kul när man provar något nytt och det funkar. :)

  Ha en trevlig helg!

  Ps. Shit, har du inga ”skönhetsstreck”, människa..!? Är ett år äldre än dig bara, men har en massa veck här och där (framförallt där) … haha, ja vad kan man göra, det är bara att gilla läget..! Ds.

 11. Gud vad bra att du skrev om detta jag har jättemycket pigmentfläckar i ansiktet som jag mår jättedåligt över och jag har även mörka ringar under ögonen. Jag har verkligen mått dåligt över detta och fått en jättedålig självkänsla pga det. Men nu ser jag ljuset. Tack du är grym

 12. Trött och sliten? Ar det sa världen ser ut nu för tiden att man inte ens kan vara osminkad utan att man ska bli pahoppad. Jisses!
  Personligen tycker jag L ser fräsch och välvardad ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..