Helgen har svischat förbi….

Oj….där var den helgen borta!!! Jag kan säga att jag hunnit med en hel del under dom här två dagarna….

image

Jag och Kit har varit ute och gått, och precis när jag tog bilden så trillar kit och jag får springa dit!

image

Vi tog en promenad till långängsgården, där vi åt gulaschsoppa och hallonpaj med vaniljsås!

image

Aj…varmt…titta!

image

image

image

image

Jag har även hunnit med en föreläsning på Globen för Nike!

image

Jag hann precis i tid puh..

image

image

Sedan har jag även varit på ansiktsbehandling hos Elisabeth som verkligen gör underverk med sin behandling!

image

Elisabeth är fast besluten om att få bort min blåtira,  den är ju inne på sin 4 månad nu, men sedan Elisabeth har börjat med lymfdrenerings massage och kört med NBE 500 ”en slags massage apparat som minskar/ tar bort pigmentfläckar och även blåtiror” så har min blåtira har blivit mycket bättre det är verkligen en stor skillnad.

image

Jag ska göra 10 behandlingar sedan får vi se om vi lyckats få bort hela blåtiran eller det mesta av den.

image

Jag avslutade med en  ansiktsmask som stelnade som man fick dra bort ifrån ansiktet ha ha, snygg!

image

Jag har även hunnit med att vara hos syrran för att fira hennes födelsedag,  och hon hade gjort fantastiska semlor,  faktiskt dom godaste jag smakat på länge!!

image

Kusinerna Anton och Dexter var också på plats såklart!

image

image

När vi kom hem ifrån Linda så kom Tim förbi med söta Elvira och bjöd mig och Niclas på middag.

image

Tim är verkligen sin fars son när det gäller matlagning,  ni vet ju hur mycket jag brukar skryta om hur bra mat Niclas lagar! Men jag kan säga att Tim är ett strå vassare eller minst lika duktig som Niclas. Gud vad gott det var!

image

Här förbereds det för fulla muggar…

image

Det ska stekas, hackas, och skalas..

image

Till förrätt blev det kycklingdumplings.

image

Till varmrätt blev det någon slags asiatisk rätt som man lägger i salladsblad,  fläskfärs, med chili, vitlök och massa annat gott samt olika saker att toppa med.

image

image

image

image

Och efterrätten var magisk, egen gjord glass med kokos, lime, mango. Nu är jag så mätt så att jag spricker!!!! Kram L

 1. Hej Laila! Du som går på lite regelbundna behandlingar osv kanske kan hjälpa mig och tipsa mig om bra ställen. Det är så att jag har min tävling i bodyfitness i mars och behöver fina till mina naglar, få massage (bindvävsmassage/djupgående) . Har du någon rekommendation? :-)

  Kram
  Felicia

 2. Jättefina bilder du delar med dig av. Kul att få se :-)

  Man blir verkligen sugen och små hungrig när man se allt gott på bilderna.
  Så lyxigt att bli bjuden på middag i sitt egna hem :)

  Må så gott

  Kram Sandra

 3. Åh, tror du Tim kan dela med sig av receptet på hela den menyn? Vore kanon, det låter så gott!
  Kan sedan din syster lämna ut sig semmelrecept är dagen räddad…
  Fina bilder!

 4. Härlig helg!! Visst går dom alldeles för fort ;). Kit ser ut att vara så söt i sitt lockiga hår ….. hoppas du tar några bilder på honom framifrån för privat bruk :). Hade varit kul att få se honom …. men det kommer kanske ;), kramar

 5. Ser jätte gott ut! Det med köttfärs, chili som man lägger i salladsblad typ detsamma gjorde vi här hemma. Riktigt gott!

  Hoppas du får en trevlig vecka!
  Kram Ann

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..