Du missar väl inte #jagochmittsnitt

Nu kör vi tema kejsarsnitt!

Det finns vissa ämnen som väcker ett enormt engagemang när vi på mama skriver om det. Amning är ett sådant ämne, missfall ett annat. Även kejsarsnitt är ett ämne som berör och väcker mycket känslor, och som vi får en enorm respons på när vi skriver om det.

Under hela vecka 45 vill vi uppmärksamma kejsarsnitt med en alldeles egen kejsarsnittsvecka. Vi kommer att publicera reportage med intervjuade mammor, visa fina snittmagar (du har väl inte missat hashtagen #jagochmittsnitt), publicera förlossningsberättelser och mycket, mycket mer. Hör av dig till oss på mama du också om du vill dela med dig av din kejsarsnittsberättelse – kontakta i så fall vår webbredaktör Lisa

#jagochmittsnitt

Foto: Hannah Hedin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..