Bästa mammapeppen på Årets fest!

Alltså! Jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig efter Årets mama-festen i måndags – det tar verkligen flera dagar innan man landar. Så mycket som vi fixar och planerar och skruvar och skruvar på in i det sista innan det äntligen är dags för årets absolut härligaste fest – och sen Poff! är det över.

Med bästa powerparet Anja och Filippa!

Jag är så himla galet stolt över Årets mama, över att vi verkligen lyckats med det som varit vårt mål när vi bestämde oss för att göra om hela formatet för tre år sedan. Nämligen att skapa en varm och intim festmiddag där vi mammor får chansen att umgås, hylla varandra och få en rejäl energiboost! Till festen har vi bjudit in ungefär 70 kända artister, skådespelerskor, författare, politiker, sporthjältar, journalister, tv-profiler och influencer-stjärnor, men när vi träffas på Årets mama så är vi alla främst kvinnor, medsystrar – och mammor. Och det ÄR. SÅ. FINT!

Härligt bortsläng med Nina Rung, Hormoner & Hemorrojder-Tessan, Ebba Busch Thor och Jenny Strömstedt.

Det är en sån förenande känsla av systerskap, så mycket engagemang och förändringskraft i rummet att det ibland känns som att taket ska sprängas. Det är lite som att gå på bröllop fast med bara en massa härliga kvinnor – man äter fantastisk mat, gråter, skrattar, dricker lite för mycket vin, drunknar i spännande samtal (och en hel del skvaller) och gör nya, roliga bekantskaper som man bara vill träffa igen och igen. Nu längtar jag redan till nästa år!

Och vinnarna är… Jag och Jenny Strömstedt är redo att avslöja Årets Inspiratörsmama 2017 (Ditte Svanfeldt!) Eftersom Ditte var tvungen att avbryta middagen och åka hem till sin dotter som blivit sjuk så var hon inte kvar för att ta emot sitt pris – då filmade vi en rungande vinnarapplåd och messade till henne istället.

Jag tycker att Frida fångar essensen av Årets mama så fint här, Elaine skriver härligt om festen och alla inspirerande mamas här och här, Vanja här, och fler rapporter från Årets mama hittar du hos Annika, Knivis, och Markiz!

Mer fantastiskt sällskap vid mitt bord: Årets bonusmama Clara Herngren och skidlegenden Anja Pärson!

Makalösa Maxida Märak – som utsågs till Årets Artistmama! – var helt sinnessjukt mäktig på scen (älskar hennes låtar!)

mamas splitternya bloggrekrytering Vanja Wikström minglade med mina favorittvillingar Angelica och Jessica Lagergren.

Förra numrets omslagsmama Sanna Bråding, mamas redchef Malin Lundberg och Årets inspiratörsmama-nominerade Fi Lindström.

Oaxen Slip – så fint ställe och alldeles perfekt mysigt för en mörk novemberkväll som under Årets mama.

Massa fler bilder från minglet och kvällen hittar du här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..