Rädslan

Barnet hade dött i magen.
I morgon ska jag föda fram vårt fjärde barn.

 1. En månad har gått sen mitt MA, visserligen ”bara” vecka 8 men ändå, vet hur det är att förlora något efterlängtat. Fick själv vänta 3 veckor med flera turer till privatGYN i Kalmar utan att få svar innan det ”äntligen stöttes ut av sig själv, då visste man åtminstonde. När allt var över och värsta chocken lagt sig hittade jag Mama och artikeln med dig i och vad som hänt och kände mig på något sätt inte lika ensam i min sorg längre såsom jag gjort medans jag väntat ut tiden och sökt den information och hjälp jag borde fått från vården. Hoppas att både din, min och andras familjer blir större så småningom! Kram

 2. Jag förlorade min dotter i v 19, vi fick veta det via ett ul och själva ”förlossningen” som skulle gå ganska fort tog 30h… jag VET vad du går igenom, men inte vad du känner.. Lägg inte skulden på dej själv men gråt, gråt, gråt gråt för att sen resa dej och bli stark igen

  Massor med styrkekramar

 3. Tänder ett ljus o tänker på er. Tårar rinner, är så ledsen för er skull. Massa kramar till er

 4. Men fy fan vad hemskt för er :((( Jag kan inte ens föreställa mig hur fruktansvärt det måste kännas. Alla mina tankar till dig och din familj, stor kram och stort beklagande. :(

 5. Fy fan va orättvist och grymt! Håller tummen hårt för nytt liv inom kort och sänder en tanke till den lilla som inte fick stanna. Kramar

 6. Kära Malin! Jag har följt din blogg så länge att det känns som att jag känner dig. Jag är så ledsen för er skull och skickar mina varmaste tankar till dig & din familj!

 7. Ingen borde behöva gå igenom det ni går igenom nu. Det finns inga ord som kan lindra er smärta men jag skickar ändå mina varmaste tankar till dig och hela din familj.

 8. Tänker på dig och hoppas att allt gick bra, även om det inte finns något ”bra” i den här situationen. Hoppas ni fick en fin stund för att kunna ta avsked av ert barn och att ni så småningom kan hitta kraften att gå vidare.

  STOR KRAM till hela familjen, ta hand om er.

 9. Jag vet inte vad jag ska skriva.. men vill lämna en hälsning ändå. Jag tänker på dig, trots att vi inte känner varandra. Blev så ledsen när jag läste om detta. Styrkekram

 10. Hej Malin,
  Vad man än väljer att tro på så tror iallafall jag på att en liten babyängel för alltid kommer att vakta över dig och din älskade familj… Jag har vart där och det är tungt tungt, ingen kan ta platsen som den lill* skulle haft… Tänker på dig och tårarna trillar i massor.
  Otroligt många kramar från en som inte känner dig, men känner ontet i hjärtat med dig…

 11. Har aldrig skrivit någon kommentar någonsin till någon blogg. Vill bara visa min sympati. Stor kram!

 12. Så fruktansvärt det måste kännas att få ett sådant besked, jag är så ledsen för er skull. Finner inga ord, men jag hoppas att du gör det så småningom för vi är många som uppskattar dina ord.

 13. Tänk att två skrivna meningar på en dator kan få en helt okänd människa för dig att sitta och gråta vid sin dator och känna sådan lidelse med dig och din familj. Vill nästan blunda för orden. Önskar det fanns något som jag kunde skriva till dig som fick dina steg att kännas lite lättare imorgon. Det finns det nog inte men det enda jag kan säga är att jag skickar massa kärlek och omtanke. Kan man skicka det så gör jag helt enkelt det. Till Dig. Till din familj.

 14. Så jävligt. Jag vet inte vad annat jag skulle kunna skriva. Fäller tårar trots att jag inte känner dig. Jag följer en massa bloggar men skriver aldrig några kommentarer .Men nu. Jag var tvungen. Tänker på dig och din familj och det ni går igenom.

 15. Jag beklagar verkligen vad som hänt, så fruktansvärt. Många kramar till er allihopa! Kramar från Malin

 16. Har gjort samma sak som du två gånger och vet vad du går igenom. Tusen kramar till dig och ha det så bra som du kan! Kram Anna

 17. Läser din blogg varje dag, dels för att den är så himla himla bra och dels för att jag bor på Öland och känner igen mej mkt av dina inlägg. Och nu känns det som jag känner dej!
  Jag har aldrig skrivit ngn kommentar, men jag vill att du ska veta att jag tänker på dej! Kramar

 18. Måste härmed skriva min första kommentar. Jag vill skriva något klokt, värmande något som på något sätt kan hjälpa er, lindra sorgen på något sätt. Men det finns ju inga ord. Så otroligt sorgligt. Men du ska veta att vi är många som har dig med oss i vår vardag, och det betyder ju i både lyckans och sorgens stund. Det är livet vi delar med varandra. På gott och ont. Du har en underbart vacker familj, och jag vet att ni tar hand om varandra. När du är redo att börja skriva igen så finns vi här. Jag tänker på er mycket!

 19. Underbara fina Malin. Jag har läst din blogg sedan du började skriva på aftonbladet. Min son är född i dec -08 och gravidbloggen du skrev när du väntade Lasse var ett underbart stöd för mig.

  Beklagar sorgen och tänder ett ljus för er vackra lilla fyra.
  Många kramar!

 20. Fy så hemskt! Lider med er!

  Spec nu när jag själv är i månad åtta med vår lila baby. Skickar massor av styrkekramar och kom ihåg att ta hand om varann under denna tunga tid. Väldigt stark gjort att skriva om det här.

  Stor kram!

 21. Åh, nej! Skulle bara titta in och se om du bloggat något mer och så läser jag det här… Är jätteledsen för din skull. För er skull. Massor av kramar till er.

 22. Åhh gud, jag lider med di,. har varit med om samma sak och fy så ledsen man är.
  Tänker på dig och din familj!
  stora kramar från mig / Ulrika

 23. Kom ihåg att man aldrig ät ensam i sin sorg även om det känns så. Du är inte ensam. När jag drabbades av sorg kändes det som om jag var ensam på en sorgens ö och alla andra stod på fastlandet och levde ett sorglöst liv, men jag har förstått att livet ger oss sorg och vi måste hitta ett sätt att bära den. Det finns ingen formel för hur det ska gå till utan du måste hitta ditt eget sätt. Det är precis så här livet är, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Det finns många människor som känner med dig. Kram C

 24. För snart ett år sedan, 31 maj, fick vi precis samma besked i vecka 19. Världen rämnade och jag trodde att tårarna aldrig skulle sina.

  Idag, ett år senare, den 26 maj, sitter jag uppkrupen i soffan med en stor och sparkande mage. Jag är i vecka 39 och vår förstfödde son är beräknad om en vecka.

  Till dig Malin och till andra i samma sits vill jag ge er hopp. Det kommer att kännas bättre, men det tar tid. Stora kramar.

 25. Finner inga ord. Gråter tårar för din skull, för din familjs skull, och för det lilla livet som inte fick en chans.
  Kärlek och styrke kramar till dig Malin!

 26. Känner med dig då jag förra tisdagen fick avbryta vår graviditet efter att de upptäckt grava missbildningar på vår pojkes hjärna i vecka 19.

  Så här en vecka efteråt är allt svart.

  Det finns inga ord som tröstar.

  Ta hand om varandra.

 27. Det gör ont i mig att det blev så här, jag kan inte i ord beskriva hur ledsen jag är för eran skull. Jag tänker på er och skickar massor med styrke-kramar till dig!

 28. Styrke til deg- du tapre kvinne! Vi er mange som føler riktig sterkt med deg! Store klemmer.

 29. Kan inte ens tänka mej in i hur fruktansvärd situationen möste vara för er. Skickar alla mentala styrkekramar som är möjligt. Ta hand om er!

 30. Shit vad tufft att just blottat sig så och sedan bli så sårbar.. Oerhört starkt och modigt. Ta hand om er!

 31. STARKT och modigt att berätta. Det kommer vara en sådan hjälp för många, och dig, i framtiden.

 32. Fan i helvetet. Jag är så ledsen för er. Tårar på riktigt. Sköt om er, från en trogen läsare.

 33. Så fruktansvärt, oerhört, isande ledsamt. Jag tänker på dig och din familj. Önskar dig allt ljus i mörkret. Styrkekram!

 34. När jag väntade min dotter såg allt först ”bra” ut. Hon plockades, längre fram, ut alldeles för tidigt eftersom hon inte skulle ha överlevt inne i magen. Hon skulle växa sig frisk och stark, sa man då. Nu två år senare, med klippkort på sjukhus och två hjärt- och en ryggoperationer senare kan man konstatera att även om UL ser bra ut så är det, på ett sätt, en ”falsk” trygghet. När min dotter var 1,5 år fick jag ett missfall men blev strax efter det gravid på nytt. Den här gången ser allt ”bra” ut igen. Trots att jag delvis tappat tron på sjukvården och även förtroendet för min egen kropp, så är jag starkare än någonsin. Jag har lärt mig att verkligen uppskatta det jag har och tror mer än någonsin att allt, hur överjävligt det än är, på sikt för något gott med sig. Oron för ett livshotande sjukt barn och sorgen över ett förlorat är brutal att behöva uppleva. Trots det har det berikat mig och gjort mig till en bättre människa men framförallt en bättre och mer klarsynt mamma. Mina varmaste kramar till dig och din familj

 35. mina tankar går till dig och hela familjen.. ta vara på tiden med ert barn om ni har möjlighet till det.
  och du: du är 4 barns mor.det är vikigt
  låter kanske dumt men den lille har änglar som tar hand om han/hon däruppe.
  stor varm kram stina

 36. Läste i Barometern om er kmmande lycka. Skulle idag läsa denna blogg. . . Tårarna rinner nerför mina kinder för er skull. Beklagar sorgen och vet hur ont det gör i själen.

 37. Fy vad hemskt! Jag kan inte föreställa mig hur ni känner.. Skickar all styrka jag har över till dig och din familj! Kram

 38. Detta är värre än vad man kan önska sin värsta ovän. Tänker på dig och din familj och hoppas att du snart ska känna dig stark igen. Kram

 39. Har tänkt på dig idag!
  Fick själv ett missfall men blev gravid efter två månader och fick ett friskt barn. Tänker ofta på barnet som inte fick leva. Men också på min yngsta som fick chansen att bli till.
  Styrkekramar till er!

 40. KRAM, var med nära och kära när du orkar, var ledsen, arg och förbannad när känslorna trycker på! Kram och verkligen ledsen för er skull. Har själv fått två missfall varav ett upptäcktes på ett ultraljud i v.17, känslan då var obeskrivlig, känner verkligen med dig.!

 41. Två meningar som framkallar en sådan känslostorm av en total främling, ingen aning om vem du är, du har ingen aning om vem jag är men det spelar ingen roll. En kram full av kärlek, tröst och styrka till dig!

 42. Men gud!!! Jag gråter med dig och din familj. Å jag vet inte vad jag ska säga. Kämpa. Krama dina nära. Sörj. KRAMAR till dig och din familj!

 43. Oerhört ledsamt att höra…. På en liten sekund förvandlas livet till en tjock grå sörja av overklighet…. All styrka till Er!

 44. Men nej, nej, nej! Var så glad att få se dig här på mama, och så går jag in på din blogg och läser det här. Kan väl eg inte finna ord som gör någon större skillnad i din/er sorg i dag, men ändå. Stor kram

 45. Åh nej åh nej åh nej!
  Det får inte vara så. Hoppas hoppas hoppas du någon gång orkar blogga igen, du är så bra och vi är så många som tycker om dig!

 46. Beklagar verkligen sorgen.
  Hoppas ni kan finna stöd i varandra och kärleken ni har.
  /en annan mamma

 47. Har varit här säkert 20 gånger idag för jag vill så gärna läsa att det bara var ett misstag och att barnet mår bra. Är så ledsen för er skull. Ta hand om varandra!
  Kram Erica

 48. Malin, jag blev så ledsen när jag nu gick in och läste på din blogg. Sänder all styrka och omtanke till dig och din familj. Kan inte föreställa mig det du måste gå igenom. Jag har ju följt dig i amelia och tycker du alltid skriver så roligt, jag blir glad av det du skriver. Tycker det är extra roligt att följa dig eftersom jag också bor i Kalmar eller en liten bit utanför vill säga! Sedan fick jag ju se att du skulle börja med en gravid blogg och tänkte självklart måste jag läsa den också. Ta hand om dig och familjen och ha dina nära och kära till hands. Stor kram till dig! Tina

 49. Så fruktansvärt tråkigt att höra Malin. Det hände mig med men i en tidigare vecka. Alla tankar och styrka till dig och er.

 50. Tänker på er, jag är också gravid och rädd för att sånt ska hända …..jag kände så bra igen mig efter det du skrev i tisdags, alla dina tanker kring ultraljudet……Kram

 51. Oh nej, jag vet inte vad jag ska skriva. Så otroligt tragisk, så fruktansvärt. Jag satt och skrev på en kommentar när du berättade om din graviditet här på Mama men datorn ”hängde sig” och det blev inte av att jag fullföljde. Tänkte, ”jag hinner skicka en hälsning. Berätta hur bra jag tycker att du är. Klok, rolig, modig, vacker …”. Jag är verkligen ledsen för er skull. Kram Rosita, en läsare som varit för dålig på att kommentera tidigare

 52. Hej Malin
  Jag beklagar så hemskt mycket. För ett år sedan fick jag reda på att vår son var svårt sjuk i v 17 och jag fick gå en helg och vänta för att föda fram honom. Mina tankar går till dig. Du är inte ensam. Se till att få prata med någon bra person det hjälpte oss. Kramar

 53. Jag ønskar jag hade något klokt att skriva men ær tom før ord…Så tråkigt och orættvist. Mina tankar ær med er. Stor hjærtlig kram fina Malin

 54. Men oh, vad ledsamt!
  Känner ju inte dig, men kan ju känna med er ändå.
  Styrka och värme till dig och din familj!

 55. Att det säkert finns en anledning till att det hände gör det inte mindre smärtsamt i hjärtat.
  Kram

 56. Ryser… Stackars dig och din fina familj :(
  Skickar massa kramar och styrka fastän vi inte känner varann, känner så med dig! Annelie

 57. Jag lider så med er, kan inte annat än tycka att det är så fruktansvärt orättvist när någon förlorar ett barn. Ta den tid du behöver och återkom inte till oss läsare förän du orkar.

 58. Nää. Det får bara inte vara sant! Tårarna väller fram. Och jag som inte ens känner er… Tänker på er och hoppas att ni finner tröst och styrka i varandra. KRAM

 59. Orden stockar sig i halsen.. blir så otroligt ledsen för er skull. Att behöva gå igenom det du måste göra just nu är omänskligt, men ändå något som är en del av livet. Vet att inget kan trösta dig/er men det är en mening med allt.
  Vet av erfarenhet att hur djävligt det än är så rullar allt på.
  Något som omvigningen sa till mig va ”försök igen” !!

  Definitivt inte det man vill höra men när man vill ha fler barn så är det ju det man faktiskt gör…. och snart va jag gravid igen <3 Idag har jag 3 vuxna barn och har även blivit mormor <3
  En nära vän måste gå igenom detta innan hon fick sitt första barn, idag har han 3 :)
  Kram till dig och de dina <3

 60. tänker på dig och vill att du ska veta att du har även mitt stöd – även om vi inte känner varandra

  Vi bloggläsare bryr oss verkligen om dig!

  Kram!

 61. Mina varmaste tankar och kramar till dig och din familj. Hoppas livet blir snällt mot er igen.

  Kram happyvardag

 62. Tänker på dig idag – har lite svårt att koncentrera mig på jobbet. Hoppas alla går bra och att ni återhämtar er snart. För ni försöker väl igen?

 63. Åh nej!!!! det som bara inte får hända. Förstår er fruktansvärda sorg. Alla styrkekramar i världen till hela familjen! / Marie

 64. Det var tråkigt att höra. Och du (eller snarast ditt foster) måste ju ha haft en väldig otur. Etiologin kring intrauterin forsterdöd är inte helt klarlagd men några faktorer vet man har betydelse: ålder, vikt, rökning och social tillhörighet. Du är 32 år, normalviktig, röker inte och har en ordnad social miljö om jag förstått det rätt. Du har haft en väldig otur. Jag hoppas att det går bättre nästa gång om ni försöker en graviditet till.

 65. Mitt hjärta värker för dig och din familj. Jag har gått in flera gånger på din sida nu och hoppats att det ska stå annorlunda. Att jag bara drömt det hemska. Alla ord känns liksom fjuttiga, men skickar de varmaste kramar jag bara kan.

 66. Finaste Malin, jag lider verkligen med dig och är så otroligt ledsen för din skull. Skickar stora kramar till dig och din familj. Ta hand om dig själv och övriga familjen. Kram

 67. Allra finaste, kära Malin. Tänker på er och mår dåligt över att livet kan vara så orättvist. Skickar all kärlek jag kan! Tack för att du finns!!!

 68. Jag beklagar Malin. Ta hand om er nu och tänk på det som är viktigt i livet – ni. Jag tänder ett ljus nu. Ta hand om er!

 69. Jag tänder ett ljus för ett liv som slutade alldeles för tidigt. Många kramar till dig och din familj

 70. Nej, det som bara inte får hända…Tänker på er. Man behöver inte vara stark, att sörja är viktigt annars blir man inte hel. Massa kramar!

 71. Kan inte föreställa mig hur ni mår just nu. Men jag vill skänka massa styrkekramar till dig!! Vi är ånga där ute som är ”med” dig idag. Ta hand om dig.

 72. Helvete också!
  Helvetes jävla skit.
  Sådant borde bara inte hända.
  Inte någon.

  Kärlek och omtanke till dig och alla de dina.

 73. Nej vad hemskt! Är jätteledsen för er skull. Blev så lycklig igår när jag upptäckte att du skulle börja blogga här. Och sen denna svarta nyhet dan därpå. Fina fina Malin. Ord känns inte tillräckliga.

  Älskar dina texter och har alltid gjort. Blev sur när du försvann ur söndagsbilagan. Hoppas du kommer ur denna sorg och smärta och orkar dela med dig av dina kloka tankar.

  Stor varm kram. Mina tankar är med er…

  Ulrika (jurist, tvåbarnsmor och fotbollsnörd)

 74. Beklagar verkligen.Vilken mardröm. Finns inga ord som räcker till, hoppas ni får tröst av varandra, familj, vänner och era barn.
  /Sofia

 75. Jag kan inte ens föreställa mig vad du och resten av din familj går i genom nu. Jag hoppas ni har något som skänker er tröst och styrka i er stund av sorg. Tänker på dig idag!

 76. Är så hemskt ledsen för er skull… Bara tanken får det att isa i själen… Hoppas att ni får mycket stöd i er svåra tid…

 77. Skriv din kommentar här!
  så fruktansvärt, vill bara försöka skicka en styrkekram till dig och din familj!

 78. Kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste kännas! Tänket på dig och din familj.

  Många kramar

 79. NEJ!!
  Jag är så ledsen för er skull. Det känns så onödigt. Samtidigt sitter jag och tittar på min minsta, Saga, som inte skulle funnits om jag/vi inte skulle fått missfall i graviditeten innan henne. Det är en jä-ligt klen tröst, jag vet… Men hon är underbar!
  Tänker på er….

 80. Läste ditt inlägg flera gånger innan jag fattade vad det stod. Ville inte att det skulle stå det som jag såg.

  Jag är så ledsen för er skull, Malin!

  Många styrkekramar till dig och din familj från mig!

 81. Älskade Malin! Jag är så ledsen för er skull! Kan inte ens föreställa mig hur hemskt det här måste kännas!
  Sänder många tankar till Dig, Joachim och Barnen idag!

 82. NEJ!

  Läser orden du skrivit gång på gång, men vill bara inte förstå dem.

  Samtidigt är jag iskall inuti och ryser, eftersom jag VET vilket helvete som väntar.

  Det finns inga ord som kan hjälpa.
  Boa in er, dra ned persiennerna, lås dörren, stäng av telefonerna och strunta i allt som inte är viktigt nu.
  Sörj, gråt och kramas och var tillsammans!
  Vi läsare finns här ute när du behöver oss.

  Glöm bara inte bort att bearbeta och prata med varandra när sorgen lättar och ni börjar landa igen. (Gör inte om vårt misstag)…

  Många styrkekramar till er!

 83. Åh, Malin! Tänker på dej och hela familjen och önskar att det fanns något jag kunde göra för er.Ta hand om varandra!

 84. Kram, kram, kram, kram……….
  Det finns inga tröstande ord.
  Tänker på dig nu……
  men……skönt att du har tre sötnosar att få kärlek ifrån (minst)
  Ta hand om dig.
  Önskar när du orkar, att du bloggar igen för oss.
  Livet har ju olika sidor som är intressant att belysa.
  Tack för att du finns.

 85. Fy fan. Jag vet inte vad jag ska säga för allt känns så futtigt och inget man kan säga hjälper.

  Jag tänker på er, ingen ska behöva gå igenom detta

  Men vi är många som bryr oss, tänker och lider med er.

 86. Been there, done that! Finns här om du vill tjôta av dig allt inomkroppenskrikgråttänk.
  Mvh, Lotta

 87. Mitt i allt elände och med tanke på ditt inlägg i måndags (din tvekan att starta en blogg innan ultraljudet) så kanske det kan finnas någon mening/ stöd från oss bloggläsare i din sorg. Något syfte kan det finnas att du startade bloggen i måndags även fast det är svårt att se nu. Om du orkar ser jag gärna att du fortsätter blogga om dina känslor efteråt och allt som hände, flera här har liknande erfarenheter. Hoppas du kan få stöd av oss läsare.

  Många tankar och styrka till dig idag. KRAM.

 88. Såg så fram emot att få läsa din blogg idag Malin och blev alldeles förstörd när jag läser detta. Är så hemskt ledsen för din och familjens skull! Ta hand om dig.

 89. Hej Malin, tänker på dig och din sambo idag och hoppas att allt går så bra som det nu kan gå. Skickar också med många styrketankar och kramar till dig o sambon o barnen. Och tänk på att allt händer av en orsak även om det är svåra saker att ta sig igenom. Kram N

 90. Skriv din kommentar här!

  Jag ryser, gråter för dig och känner din sorg! Vi i bloggvärlden skänker varma tankar till er.

 91. Men usch vad hemskt. Så väldigt tråkigt för er. Hoppas att det går så bra som möjligt idag.
  Många kramar

 92. Det finns liv i döden och det finns död i livet. Det fínns mer liv i livet när döden är med.

  Tänker på er i er sorg.

 93. Ofattbart att det händer men vi är många som fått sena ”missfall”. Jag ryser och sänder över styrke tankar till er. Ta hand om er och sök kraft i varandra. Kram

 94. Fina Härliga Malin, finner inga ord!

  Jag tänker på dig och skickar över all styrka jag kan i cyberrymden.
  Inte för att det hjälper din sorg nåt men vi är många änglaföräldrar som vet precis vad du går igenom och det finns mycket stöd och kärlek att få.

  Ta hand om dig och familjen och ge dig tid att läka dina sår, vi, alla dina bloggälskare, finns kvar, nu och för alltid!

  Massor av kramar till dig, Joakim och barnen

 95. Jag beklagar djupt er sorg och fäller en tår för det hemska som du måste genomlida och för att det som inte får hända hände. Vet inte hur man går vidare efter något sådant här men jag hoppas du och ni alla i familjen får det stöd och den hjälp som ni behöver för att göra det. Tänker på dina barn som förstår mer än vad man tror. Viktigt att inkludera dem. All kärlek till ER. Stor kram från mig och mina.

 96. Alla styrkekramar jag kan sända kommer nu här!
  Varma tankar till dig och din familj. Ta väl hand om varandra.
  Kram

 97. Nämen Nej! Åh vad jag lider med dig, vill säga så mycket… men det finns (som många här skriver) inga ord.
  Styrkekramar i massor!
  Tänker på dig!

 98. Jag önskar att det fanns någonting jag kunde säga, men det finns inga ord som räcker till nu, Malin. Du anar inte hur otroligt ledsen jag är för din skull, det värker i bröstet varje gång jag tänker på detta orättvisa. Detta som inte får hända.

  Du, som är en styrka för så många därute – jag hoppas att du har någon som står stark vid din sida nu, och vet även om det inte hjälper just nu, att vi är många som står bakom dig.

  Jag tänker på dig.

 99. Det finns egentligen inga ord för detta. men jag beklagar verkligen!! mina tankar går till dig, och din familj och jag hoppas att ni orkar ta hand om och stötta varandra.

  Kramar

 100. Det finns inte ord, tänker på er.

  Fina du som förgyller andras tillvaro med allt du skriver, det kommer ordna sig, det gör det alltid.

  Men glöm inte bort att det är OK att känna att livet är för jävligt!!! Med all rätt!

  Stor kram till er familj.

 101. Finner inga ord! Tiden liksom stannade även för mig… Livet är så orättvist. Jag tänker på er och är helt säker på att du finner styrkan att ta dig igenom detta.
  Så otroligt orättvist!
  Kram

 102. Beklagar förlusten!

  Ett tips är att ta kort o om det finns möjlihet o man känner för det ta fot/handavtryck. De är de enda minnena man har kvar sen!

  Inget liv är för kort för att vara värdefullt!

  Kram

 103. Malin,

  Det finns inga ord.

  Det finns inte en beskrivning på hur ledsen du känner dig.

  Det finns inte en beskrivning på hur ledsen Joachim känner sig och han är helt vilse i sin egen värld och kanske inte vet hur han ska kunna trösta dig.

  Astrid och Saga, ja de förstår att mamma och pappa är ledsna för att bebisen inte kommer i oktober.

  Arvid vet inte. Han har inte hunnit förstå det ännu men han kommer att göra det när du och Joachim berättar någon gång om många år.

  Du är fin Malin. Du förgyller så mångas tillvaro med dina fina rader, roliga texter och sarkastiska…..eh, ja historier och kommentarer. Du är en fenomenal person, kvinna, mamma och fru.

  Nu är det vår tur, ja, vi som läser alla dina olika bloggar att stödja dig i denna situation. Du kommer aldrig att komma över det men det kommer att hjälpa dig enormt att verkligen ta del av alla de fina rader som skickats till dig.

  Jag grät när jag läste vad som hänt. Vi känner inte varandra men vi är kvinnor. Just därför ska vi hålla ihop och stötta varandra vare sig vi känner varandra eller inte. Du Malin har mitt fulla stöd, alla här inne ger dig deras fulla stöd. Vi står bakom dig, tar hand om dig om du faller.

  Jag gör det. Du har min adress. Jag hjälper och finns.

 104. Jag känner så med er. Att vara med om detta hemska.
  Jag har själv fått föda fram min första son för 5 år sedan när han dog i min mage. Det är en sådan absurd känsla och sorg så det går inte att förstå.

  Våga känna Malin! Våga gå ända ut på ledsamhetens rand.
  Och tillåt andra att få sörja på andra sätt än det sätt du behöver sörja på!!

  Vi andra änglamammor finns här ute för dig!!

  (Jag tipsar verkligen om att du kan ta kontakt med föräldraföreningen Små Änglar, http://smaanglar.org/. De hjälpte mig otroligt mycket mitt i stormen efteråt)

 105. Åh nej vad tråkigt! Utan att ens känna dig irl blev jag jätteglad för din skull igår, för att sen blir jätteledsen idag :( och då vågar jag inte ens föreställa mig hur det känns för er… Många styrkekramar <3

 106. Tänker på er alla Malin! Inga ord räcker till men jag ville bara skicka en kram och säga att där är många som tänker på dig i morgon.

  Jag är så himla ledsen för det som hänt.

  Kram och ta hand om er!

  / Josephine

 107. Jag har inget vettigt att säga. Men om du imorgon känner en stor varm kram så är det bara jag….. Ni finns i mina tankar. <3

 108. Finaste fina Malin, min favoritbloggerska på jorden som alltid gör underart. Jävlar, var det första jag tänkte och sedan neeeeej.

  Vad skriva? Vet inte. Jag tycker du är fantastisk, jag är så ledsen för er skull.

  Åh, styrka till er, kramar

 109. Va fan.. läste om er glada nyhet igår och nu detta :(( Så fruktansvärt sorgligt. Jag tänker på er och skickar all min styrka till dig inför morgondagen. Kram Johanna

 110. Jag började gråta när jag läste det här. Alla tankar, alla böner, all styrka, alla goda önskningar er väg.

 111. Livet är verkligen för jävla överjävligt ibland. Mina tankar är hos er ikväll, jag beklagar er förlust. Massor av kramar från Borås.

 112. Fan. Jag blir helt stum. Har följt din andra blogg i flera år. Tyckte det skulle bli jättekul att följa dig genom ännu en graviditet. Fan, fan, fan är allt jag kan säga. Tänker på hela er familj. Ta stöd i alla fina tankar som sänds till er/dig. Ta hand om er och skit i bloggandet ett tag om du känner att du behöver det. Varma tankar

 113. Vad ledsen jag blir för er skull…fast jag inte alls känner er. Kramar och varma tankar till er!

 114. Men gud, det kan inte vara sant var det första jag tänkte och en iskyla bara svepte genom mig. Gud vad hemskt. Kan aldrig föreställa mig vad ni går igenom och vill aldrig veta. Men alla mina tankar går till er!

 115. Läste någonstans en gång att sorgen efter ett förlorat barn är för tung att bära ensam. Ni är inte ensamma. Tänker på er.

 116. Fruktansvärt, fruktansvärt förjävligt.
  Men ni kommer att komma igenom det starkare. Se till att bevara så många fysiska minnen som ni kan från förlossningen. Det kommer en tid då du kommer att kunna glädjas åt födeseln. Du kommer alltid att hata döden, men du kommer kunna finna glädje i att ha kvar minnen från ditt fjärde barns födelsedag. Ta hand om er!

 117. Att skriva något känns så futtigt och tomt men någonstans någon gång kanske allas kramar lindrar smärtan en aning. Och om det är så så vill jag vara med. Kanske är man lite starkare tillsammans. Jag känner med er å det varmaste. Kramar från en mamma till en mamma.

 118. Det är helt ofattbart det du skriver, finner inga ord. Jag beklagar från djupet av mitt hjärta. Ta hand om er!

 119. Som trogen bloggläsare, fotbollsfru och trebarnsmamma själv sänder jag mina varmaste tankar till dig och din fina familj i denna svåra stund. Hoppas du kommer fortsätta vara den härliga, ärliga och fantastiskt underhållande skribent du är.. All styrka till dig o din familj!

 120. Så bedrövligt. Ta hand om er, ta emot den hjälp som erbjuds och känn värmen från alla som kommenterat. Det verkar vara många som tänker på er i den här svåra stunden.

 121. Snälla, kloka, fantastiska Malin. Jag har följt din blogg i flera âr och du är den smartaste och roligaste bloggaren i Sverige. Jag blev sâ glad när jag sâg att du väntar barn och hade en ny blogg.

  Jag blev alldeles kall när jag läste det här inlägget.

  Jag beklagar verkligen och önskar dig all styrka inför den kommande tiden.

 122. Blir så ledsen för din/er skull, Malin. Jag beklagar verkligen. Kan inte föreställa mej det fruktansvärda du måste göra imorgon.
  Många varma kramar

 123. FY FAAAN vad hemskt det måste vara för er! Beklagar verkligen och hoppas att allt går så bra som det kan gå imorgon.
  Styrkekram

 124. Fy fan! Det är precis sånahär förjävliga saker som inte får hända!
  Jag har inte en aning om vad man ska säga i en situation som denna, men jag hoppas att allt hemskt går över fort.
  Jag känner dig inte alls men jag har läst din blogg väldigt länge och jag blir ledsen på riktigt att det här drabbar dig och din familj. Många kramar till er!

 125. Jag vet inte vad jag ska skriva, önskar jag kunde säga något vettigt och stärkande. Jag kan inte det. Vet inte vad det skulle vara. Men jag vill visa mig, visa min medkänsla, önska dig allt du behöver för att ta dig igenom det här.

 126. De finns inga ord. Ta hand om varandra. Försök och vara så ärliga ni kan mot den personal ni träffar imorgon om hur ni vill möta ert barn och hur de kan stötta er bäst (både i stort och i smått).
  Jag har tidigare jobbat med par i er situation. Styrkekramar till er!

 127. Åh nej! Jag blev helt kall inombords när jag läste det. Så fruktansvärt. Usch! Beklagar verkligen, vilket känns tun´t och fattigt att säga i ett sådant här läge. Känner verkligen med er. Många kramar

 128. Jag beklagar verkligen och kan inte föreställa mig vilken stor sorg ni måste känna!

  Styrka till dig!

 129. För ett halvår sedan var jag med om precis samma sak.

  Jag vet hur mardrömmen känns. Det finns inga ord. Ingenting som kan trösta eller förklara. Ge ett svar på
  den ständiga frågan ”varför”.

  Jag trodde att föda fram barnet skulle bli det värsta jag någonsin gjort. Och det var det, men det var också en lättnad. En lättnad att få träffa honom.

  Vi hade honom mellan oss länge och tog ett ordentligt farväl. För oss var det ett barn. Våra barns lillebror.

  Sorgen och saknaden försvinner aldrig. Men det blir lättare med tiden. Och jag kan fortfarande känna hans närvaro. Överallt och hela tiden.

  Styrkekramar <3

 130. Sänder alla tankar till er ikväll, hemska fruktansvärda verklighet.

  Hoppas du orkar skriva om det här senare, det skulle vara värdefullt för alla de mödrar som råkat ut för samma. Du är en förebild för mig och många många andra!

  Varma kramar

 131. Har aldrig tidigare läst din/dina bloggar men nu halkade jag in här och det skulle kännas otroligt kallt att inte lämna en liten kommentar… det går inte att föreställa sig vilken sorg.

  All styrka till dig och din familj!

 132. Obeskrivligt! Blev alldeles kall när jag läste det. Låt sorgen få komma nu, men bli inte rädd för nya försök. Det kommer bli fler barn för er! All kärlek till er och ta hand om dig själv och din familj nu.

 133. Åh, jag beklagar verkligen. Vad jag har tænkt på sig udnerdagen och gått in på bloggen och tittat før att se hur det gått i dag..
  Tænker på er imorgon!

  Kramar

 134. Nej… blev glad när jag såg att du skulle blogga här, och hoppades på fina, glada nyheter nu. Men så detta – åh, vad tråkigt. Finns som sagt inget att säga, tänker på er fast jag inte känner er…

 135. massa massa varma styrketankar till dig och din familj, det känns konstigt att bli så ledsen när jag ju inte känner dig, men så är det iallafall. Ingen borde få gå igenom det här..Stor kram till dig

 136. Jag finner inga ord. Det är så hemskt! Jag beklagar verkligen. Jag har tänkt på dig idag, och jag kommer tänka ännu mer på dig imorgon.

 137. Nej!!! Malin vad ledsen jag blir för er skull! Finner inga ord! Kan inte ens tänka mig det beskedet och hur man reagerar! Stor styrkekram till dig och din familj!

 138. Jag är ledsen för er skull. Ska tänka lite extra på dej imorgon och på hela din familj. Många varma kramar till er!
  Jag följer din blogg, du får mej att skratta och le. Älskar sättet du skriver på och att du är den du är!

 139. Skriv din kommentar här!
  Satan vad sorgligt!!!! Ta hand om dig och din familj, styrkekramar i massor kommer från mig…..

 140. vet inte varför men jag har tänkt så himla mycket på dig och din mage sen jag fick veta. känner dig inte men jag har flera ggr tänkt herregud hur orkar hon med 4 barn? med j borta så mycket, helt otroligt osv. tänkte på dig precis när jag vaknade i morse t o m. och nu när jag nattade dottern tänkte jag på hur gammal er son skulle ha hunnit bli i oktober och hur trotsig han skulle vara då. helt fascinerad liksom av dig o din graviditet och familj. blev så oerhört ledsen för er skull nu och vet inte vad mer jag ska säga. sånt är livet hemskt och underbart men fy vad sorgligt det här var. kram till dig och din familj.

 141. Nej, nej, nej! Så fruktansvärt. Min allra käraste och äldsta vän miste sitt barn i v. 32 alldeles nyligen. Går inte att föreställa sig vilken sorg det är att gå igenom att tvingas föda fram ett dött barn. Skickar massor av styrkekramar.

 142. Fy vad himlars sorgligt. Rent utsagt fördjävligt. Sånt behvöver man icket.
  Tråkigt och obota vedervärdigt..

 143. Det känns så opersonligt att skriva sånt här på nätet, men ändå, är så ledsen för er skull. Många varma hälsningar! Lycka till imorgon!

 144. Nämen så vidrigt, så obeskrivligt, så sorgligt. Jag kommenterar sällan på bloggar men nu ville jag skriva någonting. Fast det inte finns ett endaste dugg att skriva..

  Skickar en kram!

 145. Jag blir så oerhört ledsen för er skull. Önskar verkligen att det fanns något som jag kunde göra. Har följt dig så länge så du känns som en gammal vän, det gör ont att detta fruktansvärda har hänt. Det finns ingen rättvisa.
  Ta hand om varandra. Många kramar från Värmland

 146. Jag blir så otroligt ledsen för er skull. Du ska veta att det är många som tänker på er. Jag blev så glad när jag läste att du var gravid igen och så händer detta…. Så hemskt!

 147. Oj, vilken chock detta blev…

  Fy vilket hemskt besked! Jag beklagar sorgen och hoppas att ni får ett ordentligt stöd för att kunna hantera den.

  Stora kramar till er!

 148. Åh nej åh nej åh nej åh nej. åh nej. fan oxå. jag vet att inget hjälper. men kram ändå. bara för att det är det enda en okänd medmänniska kan ge.

 149. Beklagar verkligen! Vet själv vilken enorm sorg och smärta de är att förlora sitt ofödda barn, ord kan inte beskriva känslorna. Stor kram!

 150. Livet är aldrig rättvist! All styrka till dig o familjen. Har själv 4 MA bakom mig, dock har det kommit fram några veckor innan du fick ditt besked, så jag har kunnat skrapats…Hur långt gången var du? Hur gammalt var fostret? Fan helvetets jävla skit helt enkelt! Satan!!! (för ibland räcker de fina orden inte till…).

 151. Finns inga ord i världen som hjälper just nu men jag vill ändå sända er varma styrkekramar, jag är verkligen ledsen för er skull. Mina tankar går till hela familjen

  <3

 152. Känns inte som om det finns tillräckligt med ord för att beklaga er sorg. Verkligen ledsen för dig och din familj.

 153. Jag kan skriva under på att livet just nu är förjävlig,,, alla kramar till dig och din familj. Min lilla ”grodd” försvinner oxå i morgon så förstår din smärta – det finns inga ord som kan lindra man får bara ta styrka från det man har runt omkring sig.

  Mina starkaste tankar går till er.

 154. Skriv din kommentar här!
  Jag har följt din blogg i flera år. Läste i Barometern i morse att du var gravid igen och blev så himla glad inte tror man att det ska behöva bli så här..Jag har själv tre barn och har varit hur nojig som helst över att det ska hända något under graviditeten, men man kan ju inte föreställa sig hur det känns när det händer. Tänker på dig och din familj, massor med kramar.

 155. Jag beklagar verkligen sorgen Malin, så fruktansvärt! Tyvärr vet jag precis vad ni går igenom just nu, fick samma besked sommaren 2008 och det glömmer vi aldrig, så himla overkligt!

  Tänker på er och ta väl hand om varandra

  Måååånga styrkekramar <3

 156. Kära Malin, beklagar verkligen sorgen. jag glömmer aldrig barnmorskans ansiktsuttryck just innan hon skulle öppna munnen o ge mig o min man beskedet om att ultraljudet visade att vårt barn var dött, rummet snurrade till o ja allt var så overkligt… Ta hand om varandra. Jag tänker på dig o er o sänder massor av de varmaste o största cyberkramar jag kan!

 157. Söta rara du. Jag känner inte dig, har aldrig träffat dig. Men sitter med gåshud och tårar i ögonen. Må dom starka goda krafterna vara med dig och hela din familj framöver. All kraft till dig.

 158. Tårarna rinner för er skull…
  Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom just nu och för hur det kommer att kännas imorgon!
  Massa kramar till er <3

 159. Vansinne att det ska behöva bli så här, speciellt med tanke på ditt tidigare, nervösa, inlägg. Eller vaddå! Speciellt med tanke på det??? Det är fruktansvärt! Jag kan inte ens föreställa mig sorgen. Dock har jag upplevt den rädslan man själv har känt under egna graviditeter.

  Lider med er!

  Stor styrke-Kram!!!

 160. Nej,jag ryser.Samma har hänt mig i grav.-vecka 33,spelar ingen roll hur långt gången man är..lika hemskt oavsett.All styrka,en dag i taget..här och nu,livet kommer att ordna sig.Kram

 161. Alla ord känns så oerhört futtiga nu.
  Men jag försöker;
  Alla varma starka tankar till dig och din familj. Du startade bloggen för att du vågade och trodde på bebisen i magen och det kan ingen ta ifrån dig.
  Kram /Emma

 162. Åh Malin!
  Du finns i mina tankar…..
  MIn vän C har varit med om samma sak 2 gånger.
  Då lilla Elin dog(nr 1) skickade jag en cd med sången ”Du skall alltid älska” som Carola till min vän. det har hon sedan berättat att hon uppskattat mycket.
  Lyssna på den när du orkar….
  Kram
  En vän

 163. Så fruktansvärt ledsamt! Ta hand om er och var rädda om varandra. Livet är skört och oberäkneligt. Varm kram!

 164. Jag gråter nu, vet inte ens vad jag ska skriva. Ville bara på något sätt visa att jag bryr mig. Så j-a orättvist livet är. Stor kram

 165. Vilken chock. Så ofattbart hemskt. Jag har tittat in säkert 10 gången och nu blev jag helt kall. Skickar all styrka jag kan frambringa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..