Fler frågor

”Ja jag undrar om du har speciella amningsklänningar eller hur gör du annars när du ammar? Jag har en massa känningar som jag gärna skulle använda men det känns otroligt bökigt att amma då..
//Lotta”

Svar: Jag älskar att amma. Det är miljövänligt, billigare än gratis och ingen disk, inget jobb. Men jag SAKNAR MINA KLÄNNINGAR.

Men man kan ju faktiskt bära klänning om man ska på kalas med folk man känner, då tar man med sig en filt som man kan sno runt ben och rumpa.

Jag har två amningsklänningar, den ena från Dote/Glammom

Kjol och topp funkar ju alltid. Monki I love you. Jag vet att du egentligen vill vara ihop med sjuttonåringar men jag älskar dig så mycket, får jag vara din vid sidan av?

Den här klänningen köpte jag i vecka jättetidigt och tänkte: Den ska jag ha nästa vår! Men den här typen av klänning KAN man inte amma i hur mycket filt du än virar in dig i. Klänningen ligger i sin påse helt orörd och jag vågar inte prova den för det kommer bara sluta med att jag tuttar fyr på den på gräsmattan och gråter våt fulgråt.

Klänning HM.

 1. Lina skriver:

  Malin! Som jag letat efter just denna klänning!! Den var på rean när jag var högravid och jag köpten den då inte just av den anledningen men som jag ångrat detta och letat på Blocket, Tradera etc. så OM du ångrat dig finns jag här :). tack för fantastisk läsning!/Lina

 2. Marie skriver:

  Jag har slutat amma! Klänningen är skitsnygg så elda inte upp den… den skulle va snygg på mig:))!

 3. Anna H skriver:

  Sista klänning var helt otroligt snygg. Vad är det för märke?

 4. Sarah skriver:

  Hej Malin o alla andra!

  Jag ammar mitt andra barn just nu och precis som du tycker jag om att amma och hoppas på att göra det LÄNGE.

  Och precis som du tycker jag om klänning, det kan ju vara lite problematiskt när man ammar. MEN jag har ett tips; en underklänning (inte en sån som ser ut som ett nattlinne eller är helt slinkigt) utan enkelt svart och lite spets är det på min. Så kan man dra upp klänning vart som helst!!!

  Ha det fint med din familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..