Vad tycker ni?

Olga har haft jeansutmaning och nu ska en vinnare koras.

Jag har bilder i min Iphone från första veckan som jag hade tänkt använda i före/efter-syfte. Men jag vet inte.

Är det bra eller anus?

Jag tänker att det finns två läger. De som tycker att det är roligt och de som tycker att man inte ska fokusera på kroppen.

Ni får bestämma.

 1. Gör det! Det är sådan himla bra inspiration för en som sitter och ammar andra barnet och precis har kommit igång med träningen för att känna sig stark, men också se så ut. Please?

 2. Absolut! För det första, det är din blogg, det är du som sätter agendan. För det andra, att föda barn och gå igenom den kroppsliga förändring det innebär är bland det största man gör som kvinna, för väldigt många i alla fall. Varför ska man inte få vara stolt över sin kropp om man efter barnafödandet lyckats möblera om sin kropp till förnöjsamhet igen? Varför är det skottpengar på att visa bilder på sin träning, hälsosamma mat etc men det är helt ok att visa bilder på Stig Lindberg kaffekoppar, svulstiga cupcakes eller solnedgångar. JAG BLIR SÅ TRÖTT. Ungefär som att bloggare som sysslar med bak och pyssel är smartare än bloggare som tränar. Vi får väl liksom bara lita på att du Malin fortfarande har balansen att visa en massa olika saker här, inte bara jeansutmaningen.

 3. Åh, jag tycker att det blir så mycket fokus på kvinnors kroppar. Då det borde vara mer fokus på kvinnors intelligens, förnuft, humor, logik… Sen är det såklart bra att leva hälsosamt och röra på sig. Men inte i första hand för att komma i smaljeansen igen, utan för att vara stark och orka, att ha rygg och mage som håller upp kroppen, att orka springa utan flås, för att inte få en hjärtinfarkt vid 55.

 4. Jag tycker ett sådant inlägg faktiskt skulle vara helt ointressant. Intressant skulle det vara om du skrev om samhälliga kroppsideal för kvinnor och hur det påverkat dig. Om varför det är så viktigt att vara smal. Du kan skriva nyanserat och inkännande och även utelämnande om sådana saker. Och andra. Och det är då du är som bäst. Före och efter inlägg om jeans är trista :)

 5. Jo, jag tycker att du kan göra det! Kroppen är ju faktiskt fantastisk och då kan man få fokusera på den ibland.

  Samtidigt så känns du inte som en som använder dig av träningsnarkomani och/eller svältmetoder för att komma i dina brallor efter en graviditet.

  Fast så här tänker jag EGENTLIGEN i mitt svarta hjärta: Jag är så in i helvetica avundsjuk på de som tränar och har tighta magar och jag är så surt-sa-räven så det finns ingen hejd på det!

  Men du verkar ju så sympatisk och jag tycker så himla bra om dig så av djupet av mitt hjärta så UNNAR jag dig att vara skitsnygg! För är man skitsnygg så ska man få vara stolt över det!

  Basta!

 6. Nej Malin, nu har du fel. Dina läsare ska INTE bestämma vad du publicerar, det ska du göra! Vi är så många som vill ha din blogg på ditt sätt och du vet ju bäst!!! :-)

 7. Ja! Det är inspirerande att läsa om dig och ditt liv och dina tankar inkl före/efter-bilder. Om andra stör sig på det så kan de ju läsa andra bloggar?

 8. Jag tycker att du ska visa bilden. Sitter här och ammar en åtta veckors bebis och behöver lite inspiration, typ magen blir mindre degig med tiden. Själv kommer jag i jeansen men det hänger ut mycket över kanten. Jag är inte särskilt stressad över det men hoppas ändå återgå till vanlig form.

  Jag blir super inspirerad av din fina bilder, fortsätta så!

 9. Klart som fan man ska fokusera på kroppen. Den är verktyget som ska ta oss genom livet och hålla oss till hands för nära och kära. Är så trött på tjafset om skönhets- och smalhets och vi duger som vi är mantra. Vi har ett förbannat ansvar att sköta oss, ingen ser ner på någon som är noga med räkningar eller att serva bilen men kroppen – aja baja, kroppen duger med valkar på magen efter några barn. Nej! Vi ska äta sunt och träna regelbundet – det är vi skyldiga till annars missköter vi kroppen. Fattar inte hur det kan vara ok att stoppa i sig skräp i soffan jämnt men inte ok att köpa blommiga kjolar och gröna handväskor istället för att betala elräkning. Sluta göm er bakom ”vi duger som är”- fasaden och ta ansvar. Jag menar såklart inte banta till stl 34 utan ät rätt, träna regelbundet

 10. Det kan ju vara pepp att se att andra kan. Men att ha det som en tävling, nä det känns lite högstadiet.

 11. Nja. Anus va? Alltså. Jag har burit, fött och nu ammar jag en levande varelse. Låt mig få fokusera en stund på det ljuvliga och jobbiga med barnen en minut. Kroppen kommer ju tids nog.

 12. Hoppas att du är med, självklart skall du visa vad du kämpat för! Inget att skämmas för, det är något du skall vara stolt över! :) Lycka till! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..