Från vabb till gala

Ja snart är det dags. Ellegalan. Nu på fredag. Som jag längtar. De senaste månaderna har kantats av ofantligt många vabbdagar, tuffa nätter, stress och noll glamour.

Så jäklar vad jag ser fram emot en kväll tillsammans med Fredric. En kväll då vi får klä upp oss, känna oss fina, bo på hotell och bara vara vi för några timmar.

Jag har lagt noll tid på vad jag ska ha på mig, utan jag tar en klänning jag har i garderoben, men det duger gott och väl! Det ska bara bli så förbaskat trevligt med lite fest och trevligheter.

Men det är inte fredag än, så imorgon…ja är det VARDAG som vanligt. Gött det med dock.

 

  1. Emma skriver:

    Hoppas ni får en härlig kväll! 🥳🥳

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Fredag!

Idag har vi busat och lekt hela dagen. Både inne och ute. Rutchkanan har blivit en favorit och det är så jäkla roligt att se barnen leka och upptäcka världen runt om dem. Jag hoppas och önskar att det kan komma lite snö snart också så de får testa på att åka runt i pulkorna de fick i julas. Ingen i sikte än dock…

La upp några av dessa bilder på instagram och fick genast frågor om barnens kläder. Overallerna är från Reima, kängorna från Superfit och mössorna är från Livly.

Nä nu ska här lagas middag. Barnen sover och vi ska ta fredagskväll!

Ha nu en riktigt fin kväll hörrni!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

God fortsättning!

En vecka har gått sedan vi gjorde entré i ett nytt decennium och jag har som ni märkt tagit en paus härifrån. Jag har velat umgås och fokusera 100% på familjen under den här veckan. Jag iaf hoppas ni alla fått en fin start på 2020!

Vi firade in det nya året tillsammans med ett gäng vänner och det blev verkligen en fin kväll. Ja trots att vi fick turas om att sitta vid bordet under middagen för att ta hand om barn som vägrade sova haha. Inte långt efter tolvslaget vaknade de till igen, men då var det bara att kasta in handduken och gå och lägga oss. Dock var vi helt slut vid det laget så det var sååå obeskrivligt skönt att sova. Barnen valde dessutom att vakna tidigt morgonen efter så det var bara att sätta fötterna i golvet och dra igång den 1:a januari.

2020 – nu gör vi detta tycker jag. Det här ska bli ett riktigt bra år!

LOADING..