Nicholas & Philip 1 år

Igår fyllde våra två hjärtan 1 år. ETT ÅR!! Och vilken helt magisk dag vi hade! Vi bjöd in den närmaste familjen för ett litet kalas hemma och tillsammans firade vi våra älskade 1-åringar så mycket vi bara kunde.

Om ni inte pallar en enorm bildbomb så får ni sluta scrolla nu haha, för nedan följer en DRÖS med bilder från dagen.

Så här såg det ut när Philip & Nicholas hade sitt livs första födelsedagskalas!

 

GRATTIS älskade Nicholas och Philip! SOM vi älskar er!!

 1. Jag Önskar ett STORT Grattis till barnen!!!

 2. Min son fyller 4 i slutet av november. Håller redan på och googlar tårtrecept och går också all in på pynta och fixa när det är kalas, det är ju superkul! Fortsätt så och hoppas du inte tar åt dig av alla dumma kommentarer!

 3. Emma skriver:

  Så himla mysigt kalas ni gjort till era pojkar! Man ser att du är deras mamma, så lika 😍 och jag tycker att du var riktigt kalassnygg! Tror P & N kommer se tillbaka på bilderna och tänka wow vilken mamma vi har!

 4. Tess skriver:

  Grattis till sötisarna! Åhhh de kommer att älska att se dessa bilder när de blir stora och se hur fint ni hade ordnat för dem! Hoppas ni hade myyyyyyyys!!!!!

 5. Kem skriver:

  Jättefina bilder såklart men bara en tanke, varför så himla (över) stylat? Känns mer som ett reportage för ett magasin än en familjetillställning. Vem går med (typ) stilettklackar inne och på ett 1års kalas? Känns lite ansträngt och konstlat. Som sagt fint men upplevs mkt som det ska va instagram vänligt.

  1. Du känner uppenbarligen inte mig. Hade du gjort det hade du vetat att jag älskar att pynta och fixa. Det har jag alltid gjort. Mao innan instagram ens var påtänkt. Så när det handlar om mina barns första födelsedag så ville jag göra lite fint för oss som skulle delta och för att mina barn en dag ska få se bilderna som vi tog under dagen. Ang klackarna så kan jag säga dig att jag har längtat efter att klä upp mig lite då jag i princip varje dag går runt med snor, dreggel och kräk på kläderna, barfota och med knut på huvudet. Dessutom tycker jag bannemej att det är upp till var och en att avgöra hur man vill se ut och hur man väljer att fira sina barn.

   1. kem skriver:

    absolut är det så

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Stor dag imorgon

Först och främst, gårdagen, den stryker vi ett streck över. En riktigt klassik ”Fredag den 13:e”. Därav ingen uppdatering. Vi vänder blad helt enkelt och blickar framåt.

Imorgon är en stor dag. Då blir Philip och Nicholas 1 år!! Alltså WHAT!?! HUR kan det gått ETT ÅR!?! Helt galet. Detta ska givetvis firas. Vi ska ha ett litet kalas här hemma tillsammans med den närmaste familjen. Har hållit på och fixat med allt både igår kväll och idag medan killarna sovit. Det ska bli SÅ MYSIGT att fira pojkarna. Ja även om de inte kommer minnas ett dugg haha! Det är väl kanske en större dag för mig och Fredric på nåt sätt.

Vi den här tiden för ett år sedan var det full action kan man säga. Kl.02:15 föddes Nicholas och kl.02:25 föddes Philip, så vid halv nio-tiden var det rätt bananas haha.

Är fortfarande så enormt tacksam att jag fick uppleva en förlossning som gick så otroligt bra som min gjorde. Förlossningsteamen på SöS som hjälpte oss var verkligen helt fantastiska och Fredric var det bästa stödet man kan tänka sig. Sedan är kroppen så GALET imponerande. Fy fasen vad kvinnokroppen är magisk! Kan inte fatta att den orkade bära på två barn och FÖDA två barn på det fantastiska (ja jag använder det ordet igen) sätt den gjorde. Heja kroppen!

Det här året har varit det bästa och samtidigt det tuffaste i mitt liv. Men även de stunder där det varit som kämpigast skulle jag inte vilja byta mot något i världen. Jag älskar att vara mamma till mina små prinsar och att få vara deras mamma är allt jag någonsin drömt om och mer därtill. När man inte tror att man kan bli mer kär i sina barn så blir jag det ändå gång på gång.

Jag älskar de och vår familj så jag spricker och jag är faktiskt så stolt över oss som faktiskt klarat det här första året. OJ, vad det ska firas imorgon! Är PIRRIG!!

GRABBARNA!

 1. Annika skriver:

  Grabbarna grus – Fulla av bus!

  Gratulationer till ettåringarna och deras föräldrar <3

 2. STORT grattis till grabbarna på deras 1års dag 🙂 Och grattis till dig och Fredric för ert första år som föräldrar <3

 3. Carina skriver:

  Många grattis till de söta 1-åringarna! Hoppas att ni får en fantastisk födelsedag tillsammans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nu så!

Oj oj oj som jag rensat i våra garderober här hemma. Nu ÄNTLIGEN finns mina vanliga kläder, mina gravidkläder och barnens urvuxna kläder till försäljning. Ni är otroligt många som frågat om jag kommer sälja mina gamla gravidplagg och bebiskläder bl.a. och NU SÅ! In och kika på min story på instagram @marieserneholt så hittar ni var de finns!

Bl.a. hittar ni den här klänningen…

…de här från Ralph Lauren…

…den här fina jackan…

…bl.a. de här gravidplaggen…

Foto: Malin Goransson

Den här overallen och MYCKET mer!

 

Skynda fynda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..