TACK för ALLT!

Ja, det ekar tomt här. Det har varit extremt mycket senaste månaderna. Innan vi hamnade i det läget Sverige och världen befinner sig i just nu, så gick vi igenom månader av vab inkl x antal besök på närakuter, vårdcentraler och även sjukhus. Livet har alltså ännu en gång kommit emellan och bloggen har blivit lidande. Därför har jag kommit fram till att tacka för mig när det kommer till bloggandet. Vad som händer i framtiden vet ingen, men det känns bra i magen att ta det här beslutet.

Det här inlägget skulle egentligen publicerats för två veckor sedan, men vår värld har vänts upp och ner i en rasande fart och jag, likt många andra har fått prioritera om.

Med det här inlägget vill jag verkligen från botten av mitt hjärta tacka er. Ni har varit ovärderliga för mig. Ni har stöttat, peppat, kommit med goda råd, delat med er av era liv, ja, funnits där för mig sedan mitt nya liv som mamma startade. Jag är på riktigt er evigt tacksamma för det. Jag hoppas att jag på något sätt under min bloggresa här på mama hjälpt någon av er, eller kanske inspirerat på det sättet som ni hjälpt och inspirerat mig. Jag finns här för er fortfarande om ni följer mig på instagram @marieserneholt och jag hoppas att vi ses där!

Heja alla mammor (och pappor) därute som kämpar på trots att man många gånger jobbar i motvind, ni och vi klarar allt och lite till om vi bara hjälps åt och är snälla mot varandra.

All kärlek till er – och tack mama för att jag fick bo hos er ett tag ♥

Foto: Malin Goransson

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Malin Goransson

XOXO Marie 

 1. Karin skriver:

  Tack själv för att vi fått hänga här med dig! Har varit så mysigt att få följa dig och din söta familj under den här tiden! Ses på insta framöver! Kramar från Karin

 2. Yenny skriver:

  Åh så tråkigt att du slutar blogga, men helt förståeligt 🤗 får hänga mer på Insta och följa ert liv där istället. Lycka till med allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Torsdag

Den här torsdagen startade kl.04:20. LOVELY! Det har varit många tidiga morgnar den senaste tiden. Idag känns det. Varit så otroligt trött och seg hela dagen. Men att känna efter för mycket har jag inte tid med just nu, så förutom en nap tidigare idag så har jag kört på. Det är deadlines som ska hållas, texter och bilder som ska korras och godkännas, mail som ska svaras på osv osv. Det har dock varit många roliga fotograferingar och intervjuer den senaste tiden som har piffat till (läs, jag har blivit piffad hehe) tillvaron lite. Resultaten får ni ta del av om inte allt för  lång tid. Sedan har jag ju jobbat på ett projekt under snart 1 års tid som jag hintat om tidigare och som jag hoppas ni ska gilla! fasen vad jag bara vill berätta NU! Men om ni håller utkik på mina stories på instagram under nästa vecka så kommer ni få en rätt stor ledtråd 🙂 Någon som kan gissa förresten?

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ser så mycket fram emot att få duka morgondagens frukostbord ikväll. Älskar att överraska barnen med sådant och ja, de ser och uppmärksammar sådant även om de är små 🙂

På tal om de små, nu är det dags att hämta gullkorvarna!

Foto: Malin Goransson

 1. Emma skriver:

  Hej! Så roligt med boken! 😍
  Vår yngsta son är lika gammal som era, och även han vaknar vid 5-tiden på morgnarna rätt ofta. Eller så är han vaken nån timma på natten men sover knappt igen det på morgonen sen. Undrar lite hur era sover på dagen? Och när somnar de på kvällen? Jag tycker vår son sover så himla få timmar på natten men känns som vi testat det mesta för att få honom att sova längre på morgnarna men utan resultat… så hade varit lite intressant att höra hur ni resonerat kring det 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Jag lever. Livet kommer emellan ibland bara.

Ja, det ekar tomt här inne. Ber om ursäkt för det. Förskolesjukdomar, egen förkylning, jobb, trötthet och fokus på barn slukar all tid. Tyvärr hamnar bloggen i skymundan under sådana här perioder. Försöker uppdatera lite oftare på stories och i flödet på instagram då jag anser att det går ”lite snabbare och enklare” än att smälla upp datorn, skriva en tex, importera och redigera bilder – ja ni fattar.

 

Till nåt helt annat, igår var det internationella tvillingdagen! Grattis i efterskott till alla er med tvillingar. En stor kram förtjänar ni alla tvillingföräldrar också. Tänk att det då gått 1 år sedan jag tog den här bilden:

Vilka små korvungar de var här mina killar. Då kunde de varken krypa eller ta sig någonstans. La man de ner på golvet så var det där de låg och sprattlade runt haha. Nu far de runt exakt överallt och klättrar, ”pratar” och har sig hela tiden. Massa hår och många tänder har de fått också. Inte klokt vad mycket som händer på 1 år.

Det händer verkligen otroligt mycket just nu. Jag upplever att de tar stora kliv hela tiden. Varje dag tycker jag att man får se nåt nytt som de helt plötsligt kan eller som de gör. Så galet häftigt! Nu kan man liksom resonera med dem och jag märker att de förstår vad jag säger. Blir (även om man inte tror att det ens är möjligt) mer och mer kär i dem för varje dag som går. Även om vissa dagar är riktigt kämpiga så är de ju så gulliga, charmiga och roliga så man spricker. Det är iofs tur att de är det när de ibland väljer att kliva upp vid 04:30 vissa morgnar haha!

Nä nu ska jag ta kväll och njuta av soffan och nåt på tv. Ha nu en fortsatt fin kväll hörrni!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..