Här Är Ditt Svar Kate

Kate, du har skrivit din fråga flera flera ggr och jag har svarat på den flera ggr. Vet inte om du ser mina svar…

Här kommer svaret för sista gången…;-)
Svar:  Ang att gå i klackar så kan jag bara säga att övning ger färdighet. Välj inte för höga smala klackar. Ta inte för stora steg, tänk att du går på en lina, man ska nästan ”korsa” benen. Svårt att förklara:-) Hoppas du förstår!
 1. Hej! >Såg att du hade svarat på en fråga till. Jag ställde min fråga igår, den löd följande: Kollar du på Grey’s Anatomy?
  JAg skulle bli hjätte glad för svar:)

  Ps. Kolla in min blogg:) Snygg blogg ds

 2. Jag började att gå o kilklackar som e väldigt bra att börja med. Man vänjer foten att va så böjd och så har man bättre balans o dom e helt enkelt enklare att gå i. Ett litet tips bara, tack för mig 🙂 / Åsa

 3. Jag började att gå o kilklackar som e väldigt bra att börja med. Man vänjer foten att va så böjd och så har man bättre balans o dom e helt enkelt enklare att gå i. Ett litet tips bara, tack för mig 🙂 / Åsa

 4. Jag började att gå o kilklackar som e väldigt bra att börja med. Man vänjer foten att va så böjd och så har man bättre balans o dom e helt enkelt enklare att gå i. Ett litet tips bara, tack för mig 🙂 / Åsa

 5. Hej Marie!
  Förstår att du måste vara mäkta stolt över Måns nu när han ska leda Melodifestivalen!
  Såg presskonferensen live (är en obotlig schlagernörd) och har skrivit ett inlägg i bloggen om programledarna.. Kika gärna in om du har tid och lust!
  Mvh
  Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..