För Nästan Precis 1 År Sedan…

Har suttit och följt presskonferensen från SVT där nästa års programledare för Melodifestivalen skulle avslöjas. Var otroligt nyfiken på vilka det skulle bli! O vilka blev det då? Jo, Sarah Dawn Finer, Ana Gina och Helena Bergström! Tre begåvade donnor. Ska bli jättespännande att se! Stort grattis till er alla tre!!!

Jag kan inte låta bli att vrida tillbaka klockan ett år och minnas när jag och Rickard skulle presenteras på presskonferensen…Jisses vilken stor dag det var. Det var startskottet på hela den galna och underbara cirkusen. Hela Mello-resan var utan tvekan det roligaste och mest utvecklande jag har gjort. Jag skulle göra om alltsammans in a heartbeat:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..