One More Slice

Att åka till USA utan att käka pizza…

…är som att åka till Sverige och inte..

…äta köttbullar med brunsås och potatis. I´m giving a piece a chance.

  1. Madde skriver:

    Gillar din blogg skarpt Marie, SÅ kul du uppdaterar så mkt på resan! Kan du inte göra det alltid:D tror inte jag är ensam om att tycka det..;)
    Kan inte låta bli att jämföra din USA resa med den till Spanien, den verkade vara en riktig deffresa medans detta ser ut att vara en riktig unna-mig-vad-jag-vill resa, eller ärjag helt ute o cyklar?:) du har iaf en ASSNYGG kropp! Hade varit jättekul om du skrev mer om träning/kost:) ha en fin dag! Kraaam Madde

  2. Alvaro skriver:

    Delicious!
    Come to Southamerica, Marie!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..