Flashback Friday

Ja, herregud vad tiden går. Tänk att det är 5 år sedan jag och Rickard stod och skrek ”Hej Luleå” och välkomnade publiken till en sex veckor lång Melodifestivalcirkus. Jisses vad nervös jag var. Helt grön som programledare. Höll på att skita på mig minuterna innan vi gick live. Det är fortfarande bland det största och roligaste jag har fått vara med om. Inte att jag höll på att skita knäck av nervositet, utan att få leda det haha.

Imorgon är det dags igen. Fast då står grymma Gina och Petra på scenen och ropar ”Hej Göteborg”.

Jag älskar det här sammanhanget så galet mycket, så imorgon drar jag faktiskt ner för att supporta, umgås och fira. Kommer bli magiskt. som alltid.

Har ni någon favorit i årets tävling??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..