Flashback Friday

ÅhlensMarie 022
ÅhlensMarie 093
ÅhlensMarie 071
ÅhlensMarie 027

Vi spolar tillbaka bandet en vecka.

Förra fredagen var jag återigen tillbaka på Åhléns City i Stockholm för att presentera min doftserie ”Signature by Marie Serneholt” och ett nytillskott i serien. Senast jag var där var i våras förra året då serien ”släpptes” Sedan dess har det verkligen gått över förväntan. Det känns faktiskt rätt overkligt att mina produkter finns på allt från Åhléns, Kicks och InFlight för att nämna några. Så himla roligt att folk tycker om produkterna och det är verkligen magiskt att få träffa er alla LIVE och snacka med er och höra era åsikter och er uppskattning.

Kan lova er att…deeeet…kommeeeer…MERA.

Psst! Den som har riktigt skarp blick, ser Elle´s magiska chefredaktör Cia Jansson på bild nr 2. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..