We are family ♥♥

Godmorgon fina, bästa ni!

Vilka dagar det har varit! Det går inte att beskriva. Så magiskt och omvälvande på samma gång. Helt overkligt.

Vill börja med att tacka för alla era hälsningar vi fått sedan våra små prinsar kom till världen. Ni är otroliga. TACK från mig och Fredric!

Har inte hunnit kika in här förrän nu, men jag både tror och hoppas att ni förstår. Det är ju en hel del att stå i eftersom de är två som ska sova, äta, bytas på och vara nöjda och helst ska de vara det samtidigt haha. Man kan säga att det har gått i ett efter att de fötts, så tiden att sätta sig vid datorn har helt enkelt inte funnits där. Det har väl blivit totalt 10 timmars sömn sedan de kom haha.

Tänkte berätta lite kort om allt som hänt de senaste dagarna nu medan killarna sover gott.

I fredags åkte vi in till SöS för igångsättning. Ska jag vara ärlig så hade jag inte kunnat önska mig en bättre förlossning. Givetvis är en förlossning alltid en förlossning, men herregud så tacksam jag är att allt gick så otroligt bra. En av de vanligaste frågorna jag fått de senaste nio månaderna är hur jag tänkt föda och jag har hela tiden sagt att jag kommer ta det som det kommer. Det blev en naturlig förlossning och det kunde som sagt inte gått bättre. Det var två starka killar med normal födelsevikt som föddes med exakt tio minuters mellanrum natten till i lördags (alltså 15/9) när jag var i vecka 38+0. Och WOW! Vilken total lycka att äntligen få hålla dem båda i famnen. Obeskrivligt.

Vill verkligen passa på att tacka våra tre förlossningsteam på SöS som var helt fantastiska och fick oss att känna oss så lugna och trygga hela vägen in i mål.

Vi åkte hem från sjukhuset igår eftermiddag och alla mår så bra, så bra.

Nu ska vi försöka komma in i allt nytt här hemma, så uppdateringarna kanske inte blir superfrekventa den första tiden, men jag ska göra mitt bästa.

Mammahjärtat svämmar över av kärlek till de här små rackarna. Tänk att de äntligen är här ♥♥

 1. Sandra skriver:

  Grattis till era fina pojkar!
  Jag arbetar som barnmorska och jag blir så glad över att du öppet berättar att du litar på förlossningspersonalens bedömning inför förlossningen! Du är en förebild för många tjejer/kvinnor och det betyder mycket att du vågar lita på kroppens förmåga!
  Bra kämpat och stort grattis igen!

 2. Grattis till 2 vackra gossar!

  De föddes ju på en fantastisk dag, samma dag som jag fyllde 40 😂

 3. Anna skriver:

  Grattis! Varför igångsättning?

  1. För att en tvillinggraviditet alltid är en riskgraviditet, så när du väntar enäggstvillingar kan du bli igångsatt i vecka 37 och med tvåäggs vecka 38. Kram

 4. Sån himla mäktig grej att bli mamma alltså! Pojkarna är helt underbara! Stort grattis till er alla.

 5. M skriver:

  Grattis!!!
  Vad har ni för babyskydd? 🙂

  1. Tack!! Vi har Maxi-Cosi Rock 🙂 Kram Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..