Det sket sig

Haha, ja mina planer att hinna blogga tidigare idag alltså. Vet inte vad som hände med den här dagen, men har inte haft en sekund över känns det som. NU har båda barnen somnat (men de lär vakna snart för att äta – igen) och jag har diskat undan efter middagen och preppat nattens alla flaskor och nappar. Det är ett par stycken när de är två kan jag meddela haha.

Hinner inte skriva så himla mycket mer idag, men vill iaf tacka er för era snälla och vettiga kommentarer på mitt förra inlägg. Är så glad att 99,9% av alla kommentarer jag får är så härliga, roliga, lärorika, snälla och peppande. Ni är verkligen bäst och jag har aldrig tyckt det varit så roligt och inspirerande att blogga som nu (även om tiden inte riktigt räcker till alla gånger) och det är tack vare er ♥

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

 1. Hej! Vilka fina killar du har! Jag har en dotter på 7 veckor och använde mig också av medela nappflaskor till en början. Sen fick jag tips om Dr browns nappflaska som minskar att barnet får i sig luft och därmed mindre magont med allt vad det innebär. ☺️ All lycka till dig och dina pojkar.

 2. Åhhh dem är så fina! Bebistiden är tufft och med tvillingar blir det dubbelt upp, kämpa på, ni klarar det!
  Har dem fått namn ännu?
  Ps glöm inte att stanna upp å lukta på dem, bebisar doftar så ljuvligt!

 3. Hej, du behöver inte ursäkta dig, angående dina blogginlägg, fina Marie. 😁 Både jag och de som följer, förväntar sig INTE att du ska blogga 24/7…😁

  En annan sak, undrar om du kan berätta om din förlossning, när ni kom in, när du blev igångsatt, tog du lustgas lr. ryggmärgsbedövning, när kom killarna, hur mycket vägde dem och hur långa var dem etc. Men det är bara OM du vill. 😁

 4. Ta all hjälp ni kan! Tvillingar är teamwork. Jag hade två pojkar från 8 månader till 3 år 10 timmar per dag i NYC. Twinsen hade två pappor och jag. Vi var som en liten family. Nu bor vi i olika städer i världen. Det går inte en dag utan att jag tänker dem. Även fast jag inte var den primära vårdnadshavaren för pojkarna knöt jag an och öppnade mitt mammahjärta. Njut av dina pojkar! Tänk att du blev mamma, Marie. (Har inte följt din karriär från utlandet, men jag tycker din mammablogg är mysig då jag tänker på mina gamla ladykillers;-) Kram från ett soligt Barcelona

 5. Vilka fina pojkar ni har! Mina tvillingtjejer är nu drygt 2,5 och det är fullt ös! Men såå roliga!
  Såg på din insta att ni flaskmatar, det gjorde vi med. Så mysigt att även pappa får komma nära och så kan man mata dem samtidigt. Vill bara tipsa om en ”mjölkbryggare” som vi köpte som underlättade livet: Diluo. Färdig ersättning till rätt temperatur på 19 sekunder! Perfekt när båda barnen skriker och vill ha mat nu! Lite meck med att den ska rengöras varje dag, men annars guld värd! Man slipper ju inte diska alla tusen flaskor men all hjälp man kan få som tvillingförälder är ju bara bra!
  Lycka till med dina små!

 6. Hej Marie!
  Vill skicka lite pepp om att nätterna blir lättare, även blöjbytena. 😃 om du inte har denna redan så rekommenderar jag att införskaffa, en weego bärsele för tvillingar. Mina tjejer bodde i den första månaderna för magknip. Du kan ha den trots att de inte kan hålla nacken för den har nackstöd. Lycka till! //en annan tvillingmamma

 7. Hej,
  Den syrliga kommentarens ägare har uppenbarligen INTE tvillingar! Både jag och min mamma (som hjälper oss oerhört mycket) har fått syrliga kommentarer från vår omgivning. Jag har hjälp av min mamma 3 nätter/v, en natthjälp 3 nätter/ v och alltid hjälp på dagen av nära&kära eller inhyrd. DET har fått mig orka ta hand om mina 2 flickor och min 2,5 åring. Inget annat har varit så avgörande som att våga be om hjälp! Smart av er, tycker jag enbart, att ni planerade för det innan. Kämpa vidare, snart kommer första infektionerna eller något annat och då behöver man kanske ännu mer hjälp! Sömnbrist=tortyr och risk för utmattning. Låter osmart att utsätta sig för den risken!
  En glad mamma är alltid en bättre mamma. Oavsett vad man behöver för att orka vara det. Styrkekramar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..