Det sket sig

Haha, ja mina planer att hinna blogga tidigare idag alltså. Vet inte vad som hände med den här dagen, men har inte haft en sekund över känns det som. NU har båda barnen somnat (men de lär vakna snart för att äta – igen) och jag har diskat undan efter middagen och preppat nattens alla flaskor och nappar. Det är ett par stycken när de är två kan jag meddela haha.

Hinner inte skriva så himla mycket mer idag, men vill iaf tacka er för era snälla och vettiga kommentarer på mitt förra inlägg. Är så glad att 99,9% av alla kommentarer jag får är så härliga, roliga, lärorika, snälla och peppande. Ni är verkligen bäst och jag har aldrig tyckt det varit så roligt och inspirerande att blogga som nu (även om tiden inte riktigt räcker till alla gånger) och det är tack vare er ♥

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

 1. Petra skriver:

  Superfina pojkar. Lite sent men i alla fall tipps på fotograf Jenny Puronne. Med vänlig hälsning,//Petra

 2. Maria skriver:

  Hej,
  Den syrliga kommentarens ägare har uppenbarligen INTE tvillingar! Både jag och min mamma (som hjälper oss oerhört mycket) har fått syrliga kommentarer från vår omgivning. Jag har hjälp av min mamma 3 nätter/v, en natthjälp 3 nätter/ v och alltid hjälp på dagen av nära&kära eller inhyrd. DET har fått mig orka ta hand om mina 2 flickor och min 2,5 åring. Inget annat har varit så avgörande som att våga be om hjälp! Smart av er, tycker jag enbart, att ni planerade för det innan. Kämpa vidare, snart kommer första infektionerna eller något annat och då behöver man kanske ännu mer hjälp! Sömnbrist=tortyr och risk för utmattning. Låter osmart att utsätta sig för den risken!
  En glad mamma är alltid en bättre mamma. Oavsett vad man behöver för att orka vara det. Styrkekramar!!

 3. Rosanna skriver:

  Hej Marie!
  Vill skicka lite pepp om att nätterna blir lättare, även blöjbytena. 😃 om du inte har denna redan så rekommenderar jag att införskaffa, en weego bärsele för tvillingar. Mina tjejer bodde i den första månaderna för magknip. Du kan ha den trots att de inte kan hålla nacken för den har nackstöd. Lycka till! //en annan tvillingmamma

 4. Karin skriver:

  Vad heter gullungarna?

 5. Johanna skriver:

  Vilka fina pojkar ni har! Mina tvillingtjejer är nu drygt 2,5 och det är fullt ös! Men såå roliga!
  Såg på din insta att ni flaskmatar, det gjorde vi med. Så mysigt att även pappa får komma nära och så kan man mata dem samtidigt. Vill bara tipsa om en ”mjölkbryggare” som vi köpte som underlättade livet: Diluo. Färdig ersättning till rätt temperatur på 19 sekunder! Perfekt när båda barnen skriker och vill ha mat nu! Lite meck med att den ska rengöras varje dag, men annars guld värd! Man slipper ju inte diska alla tusen flaskor men all hjälp man kan få som tvillingförälder är ju bara bra!
  Lycka till med dina små!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..