Skriver med en hand, håller bebis i den andra

Haha, ja skriver med pekfingret medan jag håller bebis (som börjar bli hungrig och knorvar sig med hela kroppen) med andra armen. Sjukt hur mycket man upptäckt att man kan göra med en arm och hand haha.

Det är ett trött gäng som hänger i soffan just nu. Vi alla var uppe tidigt och efter en dag som innefattat allt från jobb, x antal blöj- och klädbyten och en husvisning så känner man sig mer än redo för bingen. Tror vi ska krypa ner i sängen efter nästa matning och kolla på Idol och sedan sooova. Man kan ju hoppas att småkillarna känner samma.

Sjukt att jag för exakt 6 veckor sedan låg och kämpade på BB och att vi några timmar senare höll våra pojkar i famnen…känns helt overkligt ♥♥

Har någon av mina fina läsare något förslag på en fotograf i Stockholmsområdet som är grym på att fotografera bebisar? Hojta i sådant fall!

Nu: Pumpa, diska, och preppa nattens flaskor.

Ha en fortsatt härlig fredagkväll på er!

 

 

 

LOADING..