En Halloween-fika

Diskmaskinen är igång, nappflaskorna är diskade och preppade för natten, middagen är undanstökad, Philip och Nicholas (TACK för era gulliga reaktioner på namnen! Så kul att ni också gillar dem) ligger och sover efter lite bök innan de båda kunde somna och nu har jag landat i soffan. Vilken ljuvlig och mysig eftermiddag vi haft här hemma.

Våra magiska vänner Magnus och Leck kom förbi för att träffa barnen för första gången och söndagsfika med oss. Vi har inte hunnit ses sedan vi fick barn och det var så jäkla härligt att ses igen. Timmarna flög förbi och vi hann smacka i oss bullar, godis och bakelser.

Killarna fick bästa presenterna – gosedjurslamm, traktorer och dockor. Varför välja? ♥ Som ni ser är de så glada och nöjda ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..