Fredag

Go´kväll på er!

Nu sitter jag och skriver med pekfingret igen pga att jag har en lillkille på armen.

Har haft en väldigt trevlig fredag måste jag säga. Fick en härlig start på dagen (visst, dagen startade bra mycket tidigare än så med matningar och blöjbyten) då jag fick möjlighet att åka iväg på en pressfrukost en timme medan mormor och morfar gosade med barnen. 2ndDay höll en frukost i Creative Heads nya salong och medan man mumsade frukost fick man håret piffat = lyx! Med nylockat hår och en tjusig fredagsbukett i hand åkte jag sedan hem för nästa matrace och GOS!

På eftermiddagen kom min fina vän Therese förbi för att träffa Philip och Nicholas för första gången. De fick så otroligt gulliga presenter och vi hann fika och hänga en bra stund innan det var dags att runda av. Nu har vi röjt undan här hemma och jag ska faktiskt hoppa i pyjamasen snart. Tröttheten har slagit till ordentligt så får se hur länge man orkar hålla ögonen öppna ikväll.

Philip

Nicholas

 

Hoppas ni alla får en skön fredagskväll!

Kram Marie

 1. Jag hoppas att du får sova vid den här tiden när jag skriver till dig. Jag har själv tvillingar men det är vuxna i dag, har tre barn men har aldrig haft natt mål till dem, men förstår ändå att det är jobbigt för er med att ha det. Jag blir på så gott humör när jag ser dina pojkar och att du inte alltid har lika kläder på dem för det är ju två olika individer. jag önskar dig allt gott.. <3

 2. Liv skriver:

  De är ju så söta båda två!😍 Kanske en konstig fråga… men såg ni skillnad på dem direkt? Eller när började ni se skillnad på dem?😊

  1. Ingen konstig fråga alls 🙂 De är tvåäggstvillingar så de är väldigt olika varandra, så det har varit lätt att se skillnad från dag 1. Kram Marie

 3. Katten skriver:

  Marie! Om ni inte redan har en baby brezza så köp det. Det är en ersättningsmaskin. Ni fyller i med pulver och vatten och den ger perfekt tempererad ersättning. Som en kaffemaskin. Så guld på natten!! PS. Ingen som inte har tvillingar kan aldrig någonsin förstå! Ds

  1. En sådan har vi! Hur bra som helst!! Älskar den 🙂 Kram Marie

 4. Emma skriver:

  Har det någonsin hänt att ni har tänkt ”vem är vem nu igen?” Hahaha

  1. Haha, nä. Killarna är tvåäggstvillingar, så de är inte mer lika än vad ”vanliga” syskon är 🙂 Kram Marie

 5. Icka skriver:

  Hoppas du får en fin kväll. Du får ta och lyxa till det med något gott och fylla på med energi. Kramar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..