Lugnet (peppar peppar haha)

Ja, man vill ju inte jinxa det haha! Men just nu sitter Philip och Nicholas i sina Graco-stolar och sover och verkar så nöjda så nöjda. Alltså dessa stolar! Magi. Fick tips om dem av en annan tvillingmamma här i kommentarsfältet. Klickade hem dem direkt. De har vibration i sig och barnen älskar att sitta i dem.

Tänker alltid på klippet i Sex and the City när Samantha ska passa Mirandas barn och vibrationsstolen går sönder och barnet börjar skrika och Samantha löser det med att lägga sin vibrator i stolen haha!

Vad har vi gjort idag då? Idag har vi haft en lugn dag. Killarna har gymmat, myst med mormor och morfar, vi har legat och snackat med varandra – alltså hur gulligt när de börjar forma små ljud?! Dör för de ljuden.

Nu ska vi snart äta lite middag här hemma och tända ett ljus för mormor, morfar, farmor och farfar. Hoppas ni alla får en fin Allhelgonakväll!

 

  1. Hej!
    Såg på din Instagram att bredvid en av dina tvillingar så ligger det en leksak som snurrar i sängen. Ville bara fråga var du köpt dessa och vad de heter? Tack för en underbar blogg! Mvh Isabella.

  2. Hej!
    Såg på din Instagram att bredvid en av dina tvillingar så ligger det en leksak som snurrar i sängen. Ville bara fråga var du köpt dessa och vad de heter? Tack för en underbar blogg! Mvh Isabella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..