Jaha, vad har vi gjort idag då?

Ja, denna gråmulna tisdag har mestadels spenderats hemma. Medan killarna vilade så passade jag på att jobba lite. Hade en hel del utkast att förbereda och skicka iväg för godkännande för kommande samarbeten. Dessutom har jag rensat ut massa babykläder som de REDAN växt ur! Alltså herregud vad fort det går. Snälla stoppa tiden! Känns ju helt galet att plocka bort massa kläder som redan blivit för små. Har rensat bort alla gravidkläder också. Eller sparat några saker som jeans och ett par linnen som jag fortfarande använder. Funderar på att sälja mina kläder och babykläder lite längre fram. Eftersom jag var gravid under sommaren så får jag vänta med att sälja kläderna   i typ mars eller så. Ingen idé att sälja sommarkläder nu liksom haha. Hojtar när det är dags!

Jo, jag får ju en hel del frågor i kommentarsfältet och allt handlar inte bara om mammalivet och mina barn, utan det dyker upp frågor om allt från smink och hudvård till kläder. Så vad tror ni om att köra en frågestund på temat skönhet?

Skriv era frågor i kommentarsfältet så ska jag se till att sammanställa dem i ett inlägg där jag ska göra mitt bästa att svara.

Ha nu en fortsatt fin kväll!

Kram Marie

 1. Brukar du använda serum? Vilket i så fall? Jag är på jakt efter det bästa serumet 🙂 Har hört mycket gott om Paulas Choise. Har du testat det?

 2. Om du bara fik använda 5 skönhetsprodukter, vilka skulle du välja? Mina: torrschampo, maskara, ansiktskräm, nåt fräsigt läppstift och Laura Mercier tinted moisturizer.

 3. Hej Marie, ett varmt grattis till att du har blivit mamma till två!
  Jag undrar om du har provat botox eller liknande? Min panna har blivit ”randig” efter två barn tätt och jag är sugen på att prova eller har du nåt annat tips för en slätare panna. Kram Jenny

 4. Hej,
  Har du gjort ngt speciellt för att komma tillbaka till din vikt efter graviditet? Eller handlar de om supergener 🙂

  Vad använder du för sminkprodukter?

 5. Det vore jättekul att visa att du stylar ditt hår och tips på bra sminkning.
  Galet mysig bebis blogg du har! Tack!

 6. Hej Marie!

  Vet du var man gör den snyggaste ögonfransförlängningen i Sthlm? Har du testat att göra det själv?

  Jag undrar hur du förvarar dina sminkborstar när du reser så att de inte kladdar ner neccessären?

  Vad var din skönhetsrutin när du var gravid? Vad hade du för knep de dagarna du inte vaknade upp och kände dig fräsch och på topp?

  Vilka är dina bästa skönhetsprodukter du alltid har hemma?

 7. Hej!

  Var gör man snyggaste ögonfransförlängningen (singelfransar) i Sthlm? Har du testat det själv?

  Hur var din sklnhetsrutin under grav? Hade du några bra knep när du inte kände att du hade gravidglow?

  Hur förvarar man sminkborstarna när man reser så de ej smutsar ner neccessären?

 8. Hej Marie!
  Först och främst tack för att du delar med dig av livet med era tvillingpojkar. Extra roligt att följa då jag själv har tvillingpojkar som nu hunnit bli 7 år. En heeel del igenkänning blir det och minnen som kommer tillbaka när jag läser om er ❤️

  Jag undrar hur dina vardagsrutiner ser ut när det gäller hudvård. Några favoritprodukter du kan tipsa om?
  Du har ju en fantastisk fin hud och hudton. Hur gör du för att behålla den där solbrända hudtonen året om?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..