Yay!

Go´kväll i stugan!

Hade tänkt försöka komma i säng i bra tid ikväll, men killarna ville inte detsamma. Varit en småkämpig kväll här hemma, med skrik och gråt. Ligger nu med en liten kotte på bröstet som äntligen lugnat sig och halvslumrar, men vågar inte röra mig så jag kör pekfingervalsen här igen när jag skriver haha! Blir därför inte ett särskilt långt inlägg, men tänkte iaf berätta att jag haft återbesök på MVC idag för att kolla hur kroppen läkt och så. Allt gick så bra och det är jag enormt tacksam för. Magmusklerna har växt ihop igen och min kropp har återhämtat sig otroligt fint. Dock ska jag inte börja träna igen förrän det har gått 3 månader, men det känner jag exakt noll stress över.

Nä nu får jag ta och stänga ner här, men hann med en limiten update iaf haha!

Kramar Marie

 1. Pia FPL skriver:

  Riktigt trevligt att du är tillbaka. Kommer att följa din blogg! Tack!!!

 2. Carola skriver:

  Kollade MVC om dina magmuskler vuxit ihop?
  Det var något nytt, ivf för mig, inget som jag fick kontrollerat för tre år sedan med första barnet.
  Jag körde mamma-mage app och särskild träning för mammor och spädisar efter första barnet, magen var ändå inte helt tillbaka 2,5 år efter första när jag blev gravid igen.
  Kolla upp det med en certifierad mamma-magetränare, så du inte kör på utan att vara helt säker, trist om du får bråck och sånt.

  Vad gör man dagarna innan det är dags? Vi hoppas bli igångsatta på fredag och få träffa tjejerna i helgen! 😁👭🏼

 3. Icka skriver:

  Viktigast att man bra och kroppen får läka och vila.
  Ha en mysig helg, med god mat och goda ting.
  Kram.

 4. Petra skriver:

  Superfina pojkar… du eftersökte fotograf tidigare.. Jenny Puronne. Mvh//Petra

 5. Sara skriver:

  Så roligt att du har börjat blogga igen 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..