Årets mama 2018

 

Om ni var inne och kikade på min instastory igår så såg ni att jag var på Årets mama-gala! Av förklarliga skäl så har jag ju inte varit bjuden förrän i år och jag måste säga att det kändes så fantastiskt stort att få vara där. Så sjukt att nu vara en del av ”mammaklubben”. Har nog inte riktigt fattat än att jag blivit mamma till två små pojkar. Sådan övermäktig och galen känsla. Så magiskt.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det var så lyxigt att få hoppa ur hemmastassen med bebisdregel och dra på sig klänning, klackar och att få bli piffad i håret och ansiktet. Nathalie Berzelius drog sitt trollspö över mig och – voila, så här blev resultatet!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Satt vid ett sinnessjukt roligt bord – TACK för min placering mama!! Baby mama to be Cissi Forss var en grym konferencier. Alla vinnarna var så enormt värdiga. Det var så inspirerande att träffa alla härliga, coola kvinnor och det var verkligen en galet trevlig kväll. Och det var obeskrivligt mysigt att få åka hem till mina tre killar när middagen och galan var slut..♡ ♡ ♡

LOADING..