Hur bra är inte ni?

Wow vilken respons på förra inlägget! Så magiskt att ha sådana grymma läsare som ni. Så glad att jag har er!

Har inte kört flaskorna i maskin än, men tänkte definitivt testa. Och kommer dra ner på ångandet till ca 1-2 ggr i veckan. Tycker fortfarande den är grym att använda till deras vanliga nappar och bitleksaker, så den får hänga med ett tag till 🙂 Som ni skriver så har man ju annat som man hellre lägger tiden på än att stå och handdiska alla flaskor och delar haha. När man har två så är det en hel del flaskor som går åt. Men rensade faktiskt ut en drös igår. Har haft typ 12 flaskor i omlopp, men känner att det är bättre att ha färre och diska oftare. Framförallt nu när jag ska börja med att köra dem i maskinen!

Är så stolt över pojkarna! Igår gav vi dem deras sista mål kl.23 och de vaknade inte och var hungriga förrän vid 07:30 idag! Praaaaaaiiise the lord! Ska försöka pusha deras sista mål till kl.22 så småningom. Vore sååå skönt om det gick.

Nä, nu var det visst några som vaknade efter sin morgonnap 🙂 Sitter på nedervåningen och dricker kaffe och hörde dem genom monitorerna.

Klipp till nu: Babblarna! De äääälskar de där färgglada rackarna haha!

 1. Annika skriver:

  Babblarna idag är vad Teletubbies var för barnen på 90-talet. Färgglatt och obegripligt! Haha.. 🙂

 2. Gen skriver:

  Sååå underbart små gulliga killar du har Kram

 3. Hanna skriver:

  De där små babblarna kan verkligen vara räddningen ibland! 😅

 4. Emma skriver:

  Åh vad härligt. Längtar så tills min lillkille börjar sova mer på nätterna. Han har ätit 6 gånger/natt tills han var 6 månader. Nu är han 9 månader och sover 19.30-06 men äter fortfarande minst två gånger varje natt 😴

 5. Nanna skriver:

  Hej, såå söta pojkar!! Är du nöjd med din babywatch? Om ja, vilken modell är det? Ska köpa en men känns som en djungel… Kram

  1. Sandra skriver:

   Kan starkt rekommendera Padwico 850, liten och smidig med en grym batteritid! Den kostar en slant men otroligt bra (dock endast ljud, du kan alltså inte se ditt/dina barn).

  1. Vi är supernöjda! Den har både ljud och bild vilket vi tycker är toppen på alla sätt. Den kan även spela lite olika visor som är inprogrammerade. Rekommenderar den verkligen! Modellen är en Philips Avent SCD620/26. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..