Hur bra är inte ni?

Wow vilken respons på förra inlägget! Så magiskt att ha sådana grymma läsare som ni. Så glad att jag har er!

Har inte kört flaskorna i maskin än, men tänkte definitivt testa. Och kommer dra ner på ångandet till ca 1-2 ggr i veckan. Tycker fortfarande den är grym att använda till deras vanliga nappar och bitleksaker, så den får hänga med ett tag till 🙂 Som ni skriver så har man ju annat som man hellre lägger tiden på än att stå och handdiska alla flaskor och delar haha. När man har två så är det en hel del flaskor som går åt. Men rensade faktiskt ut en drös igår. Har haft typ 12 flaskor i omlopp, men känner att det är bättre att ha färre och diska oftare. Framförallt nu när jag ska börja med att köra dem i maskinen!

Är så stolt över pojkarna! Igår gav vi dem deras sista mål kl.23 och de vaknade inte och var hungriga förrän vid 07:30 idag! Praaaaaaiiise the lord! Ska försöka pusha deras sista mål till kl.22 så småningom. Vore sååå skönt om det gick.

Nä, nu var det visst några som vaknade efter sin morgonnap 🙂 Sitter på nedervåningen och dricker kaffe och hörde dem genom monitorerna.

Klipp till nu: Babblarna! De äääälskar de där färgglada rackarna haha!

 1. Älskar din blogg! Har själv en flicka som föddes exakt en vecka innan dina pojkar så det är så kul att följa er. Tänkte bara fråga Hur du ser på skärmtid för barnen? Kollar de mycket på tv?
  Kram

  1. Vad roligt! Grattis till din lilla tjej! Jag försöker begränsa skärmtiden faktiskt. De tycker det är så roligt nu att titta på exempelvis Babblarna och andra musikvideos för barn, men det är väldigt korta stunder de får titta och jag sitter med de och tittar och sjunger och är själv delaktig. Sätter de alltså inte framför tv:n och låter tiden gå. Tycker det är viktigt att de får titta på vissa videos, men jag är noga med VAD de tittar på. Kram

  1. Jajamensan! De sover i varsin säng sedan ungefär 3 veckor tillbaka. Det funkar hur bra som helst. De är så stora nu och kräver mer plats, så nu när de har varsin säng passar de på att verkligen ber ut sig haha!

 2. Hej! Har en son som föddes ca en månad efter dina killar.
  Jag undrar hur mycket mat de äter sista målet innan natten?
  Fått gå över till ersättning en del mål om dagen nu men han äter fortfarande lika ofta, ca varannan timme på dagen och var tredje på natten.
  Kram!

 3. Så söta små killar. Tiden går fort och de växer. De ser så lika ut. Är de enäggs-eller tvåäggstvillningar?
  Hur gjorde ni när de var nyfödda för att skilja dem åt? Eller kunde ni skilja på dem direkt? Med tiden så blir det väl lättare och att de utvecklar sina egna personliga egenskaper. Är det svårt för andra att se vem som är vem?

 4. Hej, såå söta pojkar!! Är du nöjd med din babywatch? Om ja, vilken modell är det? Ska köpa en men känns som en djungel… Kram

  1. Kan starkt rekommendera Padwico 850, liten och smidig med en grym batteritid! Den kostar en slant men otroligt bra (dock endast ljud, du kan alltså inte se ditt/dina barn).

  2. Vi är supernöjda! Den har både ljud och bild vilket vi tycker är toppen på alla sätt. Den kan även spela lite olika visor som är inprogrammerade. Rekommenderar den verkligen! Modellen är en Philips Avent SCD620/26. Kram!

 5. Åh vad härligt. Längtar så tills min lillkille börjar sova mer på nätterna. Han har ätit 6 gånger/natt tills han var 6 månader. Nu är han 9 månader och sover 19.30-06 men äter fortfarande minst två gånger varje natt 😴

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..