I annonssamarbete med ÖNSKEFOTO

Det bästa som hände 2018?

Mitt 2018 skulle kunna sammanfattas med två enormt stora händelser. Min graviditet som sträckte sig från januari till september och såklart att jag blev mamma till Nicholas och Philip. Går det att uppleva något större? Jag har då aldrig gjort det i alla fall. Att bli gravid och att en dag bli mamma är en dröm och längtan jag haft otroligt länge. Det är ingen självklarhet att bli det och det är inget jag någonsin tagit för givet, så när jag blev gravid med TVÅ barn så kan man inte vara annat än fantastiskt tacksam och lycklig. Känner mig utvald och väldigt lyckligt lottad.

Eftersom jag var gravid under största delen av förra året så har ju egentligen allt jag gjort under 2018 präglats av graviditeten. Tänker jag tex på ett bröllop jag gick på förra sommaren så tänker jag direkt på att jag typ sprang och kissade 16 gånger under bröllopsmiddagen haha. Eller när jag åkte på turné och låg bakåtlutad i bilen mellan de olika städerna för att det tryckte på i magen.

Men vilket ÅR sedan! Herregud. När jag skålade in 2019 och tänkte på året som har passerat så rann det lyckotårar längs mina kinder. 2018 kommer vara ett år jag ALLTID kommer minnas. För att bevara mina minnen och min graviditet och vägen till att jag blev mamma lite extra har jag satt ihop en fotobok med bilder som ligger mig varmt om hjärtat. Från februari då jag gick på gala och ingen förutom jag och Fredric visste att jag var gravid och jag höll på att kissa på mig under galan och kunde inte gå på toa då jag satt inklämd bland bord och stolar, till när jag äntligen har mina efterlängtade barn i min famn.

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

När jag kikar tillbaka på bilder från när jag var gravid känns det helt ofattbart att det är Philip och Nicholas som legat i mina mage!?! Det är sådan sjuk tanke och det går liksom inte att greppa. Är så glad att jag tog en hel del bilder under min graviditet. Den var så speciell och det känns fint att bevara och samla en del av bilderna i en fin bok.

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Vilka minnen eller händelser skulle få ta plats i din årsbok? Med värdekoden MARIE30 får ni 30% rabatt på alla fotoböcker hos Önskefoto. Erbjudandet gäller fram till den 4/2. Det är en perfekt gåva, men också en superpresent till sig själv. Vår bok kommer få ligga framme så jag kan bläddra i den och kastas tillbaka till den häftigaste tiden hittills i mitt liv!

Foto: Malin Goransson

Klicka HÄR för att komma till erbjudandet!

 1. Blir tårögd av dina rader och minns tillbaka till mina graviditeter och barnens småbarnsår. Trots krämpor var det en superkraft att vara gravid som bar mig. Jag minns det som magi (kanske lite romantiserat efter ett antal år men ändå 😂). Vill bara lyckönska er och försäkra dig om att du har så mycket fantastiskt framför dig. Nu är våra 10, 11 och 12 år. Mycket är så annorlunda mot när dom var små – jag upplever nog att småbarnsåren verkligen är fysiskt krävande; man ska orka bära och vaka och det tar på kroppen. Den här åldern är mer psykiskt krävande – man ska hänga med i alla humörsvängningar, stötta och hjälpa, finnas och prata. Skolan är en ganska tuff värld och det sociala för barnen är både krävande och fantastiskt. Mitt råd är bara att prata, prata och prata med dom, finnas och intressera sig för allt i deras liv – prata om känslor, prata om kroppen, se till att prenumerera på KP när dom är i skolåldern är ett tips – den är fortfarande suverän.
  Nu ska jag återgå till att pyssla om mellanbarnet som är hemma och vilar efter en lindrig hjärnskakning – dags för en kopp te och lite mysigt prat!
  All lycka till er fyra och gott nytt år! ❤️

 2. elin skriver:

  Vilka fantastiska foton och vilket år ni har haft !
  Det verkligen strålar om er på varenda bild , så underbart .

  All lycka till dig och din fina familj 🙂

  1. MEN ÅH!! Tack snälla du! Vi är verkligen överlyckliga för allt livet gett oss under 2018 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..