Lördag.

Glad lördag på er!

Lade upp en liten story igår på Philip och Nicholas rum som börjar ta form. Det är inte klart än, men vi är på god väg. Alltså SOM jag längtat efter att få inreda deras sovrum! Fick EXTREMT mycket frågor i min DM ang all inredning som skymtade förbi i klippet. Var är garderoberna från? Var är luftballonglampan från? Var är ljusslingorna i deras sängar från? Var är mattan från? Osv osv. Är det något ni är intresserade av? Ska jag försöka fota av deras rum när det är klart och berätta var de olika grejerna är från? Blir så himla glad att ni gillar det 🙂 Följer ni förresten mig på instagram? @marieserneholt

Till något annat. Min syster fyllde år i veckan – HURRA älskade syster! Och idag ska vi packa in oss i bilen och åka hem till dem och fira henne i efterskott. Så snart ska jag packa iordning skötväskan så jag inte glömmer något, svida om och slutligen klä på barnen. Men först laddar vi upp med en mumsig lördagslurre. Typ det bästa jag vet – BURRATA. Ni som vet ni vet haha!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Smarr smarr!

  1. Tinette skriver:

    Hej, jag väntar tvillingar och tänkte fråga dig om du valde att köpa två babynest eller en till tvillingar? Är lite i valet och kvalet där..
    Btw, älskar din blogg! Väldigt roligt att läsa om din vardag då jag får bra tips och verklighet hur det är att ha tvillingar!

    1. Men grattis!! 🙂 Jag hade faktiskt ett varsitt babybest åt dem, plus ett tvillingnest. Det var faktiskt skönt att kunna ha dem i varsitt nest ibland och ha dem ihop också. Men skulle jag välja en variant så skulle jag satsa på ett tvillingnest. TACK för dina gulliga ord och stort lycka till! Kram Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..