Hur var det att sova borta en natt då?

I fredags tog alltså barnens mormor och morfar hand om Philip och Nicholas. Vi skulle för första gången gå iväg på fest tillsammans och sova på hotell efter. Som jag skrev i torsdags så hade jag lite delade känslor inför att vara ifrån barnen. Jag bör väl tillägga att barnen träffat mormor och morfar i princip varje dag sedan de föddes, så de är supertrygga med dem. Dessutom sover de hela nätter nu och de skulle inte sova borta, utan mina föräldrar skulle sova hemma hos oss.

I alla fall, det kändes jättekonstigt att säga hej då till barnen och bege oss till hotellet för att checka in. Samtidigt var det superhärligt att känna att det bara var ”vi” för ett dygn. Eftersom vi visste att barnen hade det hur bra som helst (efter rapporter hemifrån) så kunde vi slappna av och njuta och ha KUL! Det kändes väldigt märkligt att gå och lägga sig på natten och jag kan säga att jag vaknade samma tid på morgonen som barnen brukar vakna haha. Jag fattade inte var jag var när jag vaknade och jag undrade var barnen var innan jag insåg att jag var på hotell. Jag låg vaken i typ två timmar innan jag lyckades somna om en liten stund. Men, det var SÅ värdefullt för oss att få ett dygn tillsammans och jag är så glad att det hade gått SÅ bra med mormor och morfar. Vi LÄNGTADE IHJÄL OSS efter killarna och det var så enormt mysigt att få gosa med dem igen när vi kom hem.

Vill passa på att tacka för ert stöd i kommentarsfältet ang detta.  Tack för att ni förstår ♥

 1. Självklart kan man sova borta en natt fast man har små barn
  Det som är viktigt i sammanhanget är att dom sover hemma i sin egen säng. Det skulle nog varit sämre om dom sovit hemma hos mormor och morfar eftersom dom är så små. Lycka till i fortsättningen med dom små söta pojkarna
  Kraaaam du vackra från Inger. Mamma och mormor

 2. Roligt för er. Njut Så ofta det går. Viktigt för relationen. Minaambi och jag har inte ens fikat på 14 månader. Vår son har inte sovit längre än 2-3 timmar sedan han föddes. Hur lyckas ni få inte en men två barn att sova hela nätter vid fyra månaders ålder??? Herre Gud. Lyckligt lottade är ni.

 3. Åh, så delade känslor med att sova utan dem men vad skönt att det gick bra. Får jag fråga hur det går med amningen? Skulle själv vilja sova borta med min man men är osäker på hur det skulle fungera i och med att min fyramånaders helammas (tänker både på mina bröst samt lillkillen).

  1. Hej Helena! Jag ammar inte. Har du testat att pumpa? Hade jag varit du så hade jag testat att pumpa och introducerat flaska en gång om dagen för att se om det funkar för ditt barn. Kram Marie

 4. Helt rätt! Min son har redan sovit borta4 gånger och är 6 månader. Första gången var han 1 månad och det var inga problem alls. För mig har det varit viktigt och jag blir en bättre mamma. Vår son är hur trygg som helst och älskar att träffa nya människor. Fortsätt och gör det som känns rätt för er 😃

 5. Du verkar ha fått mycket hjälp sen start av barnens mormor och morfar. Hur är det med farmor och farfar? Är de lika närvarande eller föredrar du dina egna föräldrar?

 6. Hej dina pojkar och min son är födda samma dag. Hur har du gjort för att dom ska sova hela nätter? min pojk vaknar fortfarande kl 00 för mat och sen vid 03.30. sen börjar hans dag ca 04 när han bajsar men de e ju inget jag kan styra men hade varit skönt att få sova till kl 04 iaf utan avbrott för mat. ger han ersättning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..