Grattis på 20-årsdagen!

World Childhood Foundations 20-årsjubileum

Foto: Ola Axman

Igår svirade vi om till långklänning och smoking, pussade barnen godnatt och vinkade hej då till dem och deras mormor och morfar. Vi skulle iväg och fira en otroligt viktig 20-åring. Nämligen World Childhood Foundation som fyller 20 år i år.

Tyrol väntade en kväll i välgörenhetens tecken.

När Drottning Silvia grundade stiftelsen så sa hon att hon hoppades att stiftelsen inte skulle finnas länge. Men nu finns den fortfarande 20 år senare och den är viktigare än någonsin.

1 av 5 barn i Sverige utsätts för sexuella övergrepp och det är en sådan fruktansvärd siffra. Den gör mig bestört. Hur kan sådant här få ske? Det är för mig fullständigt obegripligt! INGA barn ska behöva utsättas för varken våld eller sexuella övergrepp. Det MÅSTE ske en förändring och igår togs det ytterligare ett kliv i rätt riktning då det samlades in pengar för att stötta Childhood´s livsviktiga ändamål.

Det var en helt fantastisk kväll som jag känner mig otroligt hedrad över att fått vara en del av.

När vi kom hem ville jag bara dyka ner i pojkarnas sängar och pussa och krama dem men höll mig haha. De sov så gott och de bjöd oss till och med på en extra timmes sömn i morse – tackarrrrr.

  1. Cissi skriver:

    Vilket fint par ni är. ❤️ Hade inte du klippt av ditt hår? 🤔😚

  2. Sandra skriver:

    Så viktig organisation! Drottning Silvia btw 😉

    1. I know! Det var autocorrecten som korrigerade när jag skrev ”Silvia” och så missade jag att den hade ändrat haha! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..