Och DÄR var denna dagen till ända

Barnen är nattade, disken är undanplockad, barnens kläder är tvättade och upphängda, det har kollats mello och qx-gala och ja, en väldans massa annat har hunnits med de senaste timmarna.

Startade dagen med att vara själv med barnen i några timmar och det gick galant! Och jädrar vad man känner sig stolt när man fixar det på egen hand. Någon mer tvillingmamma som känner som mig? Man vet ju liksom aldrig om det ska bli fullständigt kaos eller inte. Att båda barnen ska bli otröstliga och ledsna samtidigt. Då är det lätt att svettdropparna letar sig fram på överläppen och man känner sig otillräcklig. Där vill man inte hamna. Jag hoppas hela den biten kommer kännas lättare när barnen blir lite större så man kan kommunicera mer med varandra. Blir de ledsna samtidigt nu så är nästan det enda som hjälper att dra dem i vagnen och hoppas att de ska lugna sig. Babblarna eller Arne Alligator hjälper iofs ibland också haha.

Sedan kom min mamma och hjälpte mig fram tills F kom hem från jobbet. Den hjälpen var extremt välkommen kan jag säga.

Förresten: TACK för alla resetips som trillat in hittills! Ska sammanställa de grejerna som känns relevanta för oss och jag delar givetvis med mig av den listan sedan.

Nä hörrni, nu checkar jag ut för idag! Imorgon ska här plåtas och filmas två samarbeten, så det blir tidig uppgång för att hinna med allt.

Ok, en sista grej – Grattis mina älskade pojkar på 21-veckorsdagen!!! Älskar er oändligt ♥♥

 1. Therese skriver:

  Även om mina skruttar snart fyller 6, minns jag första året och känner igen mig i mkt du skriver. Jag tror det viktiga är att vara med dem och göra det bästa man bara kan 😀
  ❤️

 2. Frida skriver:

  Ja man känner sig som en supermorsa efteråt. Och oftast går det ju bra:) Min sambo veckopendlar till Stockholm så jag är ensam med mina tvillingtjejer söndag till torsdag , dagar, kvällar och nätter. Det är min livs största utmaning. Utan tvekan!! Efter detta klarat man väl allt? Fina pojkar du har! Älskar din blogg!

 3. Emelie skriver:

  Tur att min kille inte jobbar alla dagar i veckan.. Så jag är inte ensam så många dagar i veckan med mina två. Ibland räknar jag timmarna tills han kommer hem 😅. Men man gör så gott man kan, försöker att tänka det hela tiden. Mer kan man ju inte göra hur gärna man vill. Hoppas också att de blir lättare när dom blir äldre! Och Tänk vad kul dom kommer ha tillsammans.

  1. Men eller hur!! Och mer än så gott man kan kan man ju faktiskt inte göra. Det försöker jag intala mig. Heja oss och kram på dig!

 4. Carola skriver:

  Vi är hemma båda två några veckor till, sedan blir jag själv mer och mer. De blir tre månader om en vecka. Ibland är jag själv nu med om maken behöver jobba bra timmar.
  Vi har massor av bärdon hemma och vi brukar sjala upp varsinn från kl ~17 då de börjar bli kinkiga. Jag hoppas på att bli bättre på att sjala upp dem tillsammans, min man är jätteduktig! Det hade inte funkat att jag nattar storasyster annars.
  Utöver olika sjalar har jag köpt en Twin go carrier, än är de för små, och har en Minimonkey som jag övar med.
  Att rocka närhetstörstande tvillingar och 3,5-åring kommer bli en utmaning!

  Det finns lite grupper på fb om du är nyfiken på att bära, Tandembärande Sverige, Bärsjalar och Bärsjalar och bärselar säljes/köpes/bytes är några.

 5. Är tacksam för att jag har ett barn innan tvillingtjejerna, det har gett erfarenhet och självförtroende. Är sjukt stolt över att jag själv har hand om alla tre när mannen jobbar. Det bör man nästan sätta på sitt CV för det kräver mer av allt än på något jobb jag haft 😊 Stor klapp på axeln till oss tvillingmammor!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..