En fullspäckad söndag

Wowza, vad den här dagen gått i ett. Från att vi slog upp ögonen imorse till nu har vi varit igång. Efter pojkarnas första matning hoppade jag in i duschen och tvättade håret och gjorde mig iordning. Efter att barnen vaknat efter en kort nap efter deras frukost så var det dags att klä på dem och gjorde de redo för dagen. Sedan hade jag som sagt (ni som läst gårdagens inlägg) två samarbeten som skulle fotas och filmas här hemma. Ni får hålla utkik på min instagram under veckan @marieserneholt

När vi var klara kom några vänner hit med deras lilla tjej som är 6 månader gammal. Det var så mysigt att träffa några med barn som nästan är lika gammal som våra söner. Philip och Nicholas tyckte det var så spännande! Det var så kul att se dem interagera med varandra.

När de åkte hem vid 19-tiden så klädde vi på killarna pyjamas och försökte få dem att somna. Efter lite om och men så somnade båda tillslut. Då kunde vi dra igång att laga middag. När sista tuggan var tuggan tog tröttheten över och nu sitter jag framför tv:n och bara glor haha. Ska hålla mig vaken en liten stund till då barnen ska äta ytterligare en gång innan det är dags för bingen.

God natt nu fina ni!

  1. Malin skriver:

    Väcker du dom när dom ska äta nästa gång då? Nyfiken 😊 har själv en 2,5 månaders bebis som vi inte börjat natta vid sju än… men ska snart. (Barn nummer 3 för oss)

    1. Ja precis, sista målet ”väcker” vi dem, men det blir lite av en drömmatning oftast. De somnar om direkt när vi bytt på dem och lagt de i deras sängar. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..