Oj, oj, oj

Alltså den här dagen. Jesus Christ. Fick en notis i mobilen igår att Philip och Nicholas påbörjar sitt 5:e språng idag. Jo tack. De senaste dagarna har de varit väldigt gnälliga, ledsna och missnöjda. Sovit mindre har de gjort också. Vanligtvis äter de sitt första mål vid 07-tiden på morgnarna (även om jag varit uppe under natten för att sätta in nappen eller liknande), men imorse skulle de äta vid 05:30- Fullt normal tid för de flesta med barn, men för våra är det en annorlunda tid iaf. Hela dagen har känts som en kamp. Det har varit ledsna- och missnöjda klubben. Och jisses vad de börjat störa varandra. Gråter en, så börjar den andra gråta. Sover de och den ena vaknar så kan man ge sig tusan på att den väcker den andra. Man får bita sig i tungan ibland för att inte låta frustrationen ta över.

Det är TUR att de är så VANSINNIGT gulliga när de är på bra humör haha! Så här mysigt hade vi det när de hade en solglimt tidigare idag:

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

Foto: Malin Goransson

När jag ser de här bilderna på pojkarna så känns det så ofattbart att de är MINA. Så. Galet. Världens finaste killar. Som just nu går igenom ett jobbigt språng i utvecklingen ♥♥

 1. Elin skriver:

  Min lilla kille är ungefär lika gammal som dina tvillingar och jag känner verkligen igen detta med sömnen. Tydligen börjar bebisar sova lite mer oroligt kring 4-5 månader då de ändrar sovmönster. De sover mer ytligt och vaknar för att kolla så man är där. Inte så kul att vakna 1 ggr/h men tydligen minskar risken för plötslig spädbarnsdöd ganska drastiskt iaf 🙂 googla ”4-month sleep regression”

 2. Åh vilken fin beige tröja! Var är den ifrån? 🙂

 3. Hele N skriver:

  Hej! I din app där du ser faserna, har du utgått ifrån beräknad födelse då? Man ska ju inte lägga in dagen de föddes. Bara undrar eftersom jag själv la in fel först 🙂

  1. Precis! Jag har lagt in när de var beräknade 🙂 Kramar Marie

 4. Carola skriver:

  Ja, det är tur att de är så söta, annars skulle man inte orka🥴
  Jag har en tjej sen innan och det är stor skillnad att ha två, kunde man slå knut på sig själv hade jag gjort det för länge sen!

  Du ligger ju lite före mig, mina blev tre månader i helgen, vad har ni för sovrutiner på dagen?
  När pappan är hemma sjalar vi upp varsin och de sover gott, om två veckor börjar han jobba lite smått och jag måste fixa det själv.
  De äter 2-4 mål om natten, jag helammar, så jag behöver också vilan dagtid.
  Den ena tar flaska men den andra vägrar så det är motståndets minsta lag som gäller här😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..