Hahaha

Skrattar när jag läser era kommentarer på förra inlägget! Förresten, kan inte ni berätta er kaosigaste barnhistoria? Vore så kul att läsa! Kan tänka mig att ni varit med om en och annan galen situation haha.

Imorgon får det bli copypaste på den här dagen. Mys, lugn och promenad. Håller på att somna sittande här nu, så dags att stänga ner och ladda för ny vecka.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Stor kram på er finingar!

 1. Karin skriver:

  Inte bajs involverat, men var och storhandla på en stor icabutik. 3-åringen var väl kanske 5-6 månader. När jag packat alla kassar ska jag ta fram bilnyckeln. Den är borta. Jag får lämna vagnen vid kassan, får varvet runt affären- inga nycklar. Börjar få panik-bor 4 mil bort, hade glömt skötväskan i bilen (och jo, tänker jag efter så hade han bajsat och behövde bytas på). Går till blombutiken och typ gråter lilleskutt-tårar för jag har sån panik. Ska gå och hämta vagnen där alla varor ligger- då har bilnyckeln fastnat i den där kedjan man kedjar fast vagnarna i… lite pinsamt…

 2. fanny s skriver:

  Jag har tre barn födda under tre års tid – försöker komma på en enda kaosig historia men jag har verkligen förträngt allt 😂 Jag vet att det var himla tufft i emellanåt, men tydligen har hjärnan rensat bort allt jobbigt haha! Kanske därför jag är gravid med nummer fyra idag…😉

  Fast en gång minns jag när vår första bebis var bara några månader och vi var iväg till en kyrka för att sjunga. Trötta och snurriga som vi var hade vi glömt ombyte till lillan. Innan gudstjänsten lyckades hon spy ner sig själv helt och hållet. Alltså det var inte en vanlig bebisspya – det var en kaskad som sprutade ur henne! Har aldrig varit med om något liknande efter det! Hon blev helt genomblöt och vi var tvungna att ta av henne alla kläderna för att hon inte skulle bli nedkyld. Resten av tiden i kyrkan fick hon vara i bara blöja och en yllefilt som vi hade till henne i babyskyddet. Ska tillägga att detta var mitt i vintern…parents of the year 😬

  Minns också en gång att jag trodde att jag hade choklad på ena låret. Tog mig en liten slick – det var bebisbajs! Min man undrade varför jag i hela friden trodde att det var choklad, jag hade ju inte ens ätit det under dagen?! En trött mammas önsketänkande kanske…

 3. Haha bajshistorier sitter nog alla föräldrar på 😅 Våran handlar om då jag som mamma bytt en redig bajsblöja på vår son idag 11 mån men vid tillfället 7 mån. Vi använder oss ofta av Ikeas små vita fyrkantiga handdukar och så även denna gång hade jag använt denna under rumpan på min som för att förhindra att få bajs på hela skötbädden. Under skötbordet har vi en öppen låda med dessa rena handdukar liggandes prydligt vikta i. Då sonen fått på sig en ny blöja viker jag ihop denna handduk och lämnar den liggandes på skötbordet. Flera timmar senare samma dag står jag i badrummet intill barnrummet och tvättar av mig sminket. Har ingen ren handduk inom räckhåll och dessa små från ikea är ju inte bara bra till bajsbyten eller spyor utan även perfekta att torka ansiktet med. Så jag smyger in i sovande sonens rum, lätt kisandes då jag har vatten i hela ansiktet, tar upp en handduk ur lådan och börjar torka ansiktet då jag känner – bajs!! Min sambo har då trott att den vikta handduken på skötbädden var ren och lagt tillbaka den i lådan bland alla rena handdukar 😂 Mysigt, haha 😅🙈

 4. Malin skriver:

  Haha fy fasen!
  Har ingen bajsincident men tänkte glatt som mammaledig att jag tar med min då 3 veckors bebis och min 3 1/2 åring till Lindex. Tänkte smidigt in o smidigt ut! Nopp!!!
  Först hittar 3 åringen tvn första tanken perfekt men inte lika kul när vi ska gå till kassan. Utan gallskrik, arg å slot mig i ansikten. Jag biter mig i läppen å kan inte bli arg i affären utan mutar med mig 3 åringen.. svetten rinner… sen fan en lång kö i kassan så ställer mig med barnen. Då kollar 3 åringen på mig och flinar och sticker mot utgången. Jag ännu mer svettig å ropar högt ”stanna Stella” alla vänder sig om och tittar på mig. Då skrattar ungen till och springer ut. (Är en bilväg utanför) så hinner tänka vilket barn lämnar jag. Så jag springer ut snabbt som bara den och lämnar bebisen i kön 😂 mom of the year. Kommer tillbaka med 3 åringen under armen o ställer mig lite generad i kön igen! Kan säga att jag var lagom svettig när jag kom ut därifrån. 😂😂

  1. Du måste vara den modigaste mamman! Jag hade nog aldrig vågat det där. Internet-shopping säger jag bara. 😂

 5. Ja, vi har nog alla ett antal anekdoter från kaosande i småbarnslivet, som när 1,5-åringen kräkte ner grannen 30 minuter in på flygningen hem från Tokyo, och sen bajsade ner hela sin utstyrsel som fick bytas på trång flygplanstoalett. Needless to say var vi bara sådär poppis på den flygningen…

  Har gjort en empirisk studie av vad detta kaosande gör med oss småbarnsföräldrar över tid. Här kan rapporten och medföljande förslag till ändrad befolkningstatistik läsas för den intresserade 🙂

  http://diktafan.se/forslag-till-andrad-befolkningsstatistik-med-hansyn-till-slitage/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..