Ursäkta frånvaron

Det har inte blivit många inlägg den här veckan. Ber om ursäkt för det. Dagarna och nätterna med barnen har varit extremt krävande och sedan har jag haft massa andra grejer att fixa med under veckan. Fullt ös har det varit fram tills idag och nu känner man sig lite som en urvriden disktrasa. Idag har vi inga planer utan har hittills bara myst med barnen. Badat tillsammans, vilat ihop i pyjamas  – ja, bara tagit det lugnt.

Det var mer drag för ett par dagar sedan kan man säga. I förrgår var vi iväg och skulle fixa pass till killarna. Alltså, man fick känna att man levde haha. När vi hade parkerat och kånkade varsitt babyskydd med barnen i, skötväska och fan-hans-mormor så lyckas Philip riva sig på kinden så han såklart blir jätteledsen, det blöder och det vill inte sluta blöda. Han gråter och skriker. Medan det pågår så bajsar Nicholas ner sig fullständigt. Haha. Ingen tid att byta blöja innan de skulle ta passbild, det fick vi ta efter. Efter båda tagit sin bild mellan tårar och overaller som ska av så begav vi oss mot toaletten. Där inne trängs vi alla fyra och börjar byta på N. Ok, det var (ursäkta mig) bajs överallt. Det var bara att dra av alla kläder och tvätta av honom. På med nya kläder och på med overall. Näste man. Givetvis har han lyckats kissa igenom sin blöja på något sätt. Av med alla kläder och på med nya. Svettpärlorna på överläppen letade sig fram kan man säga. Vi bara tittade på varandra och började asgarva! Fanns det en dold kamera någonstans? Haha.

Det var ett av alla inslag den här veckan som gått. Någon som känner igen sig?

 1. Hög igenkänning! 😂 Har tvillingar som fyller ett år om två veckor samt en 3,5-åring som verkligen väljer sina tillfällen att testa mammas tålamod, gärna mitt under pågående kräk-/bajsfest och självklart helst på offentlig plats… det senaste året har varit minst sagt prövande😂

 2. Ida skriver:

  Jag skulle gå på Strong Mama på sats i onsdags men precis när vi gått igenom spärrarna så bajsade min 4-månaders dotter ner sig helt, inklusive overall. Fick gott packa ner henne i vagnen och gå hem igen, som tur är bara 5 min bort! Men hade verkligen sett fram emot det efter förkylningstider… 😆

 3. Mickis skriver:

  Haha ja hög igenkänning på kaoset 🙂
  Min dotter hade haft lite ont i magen när hon var typ 8 månader gammal. Vi var i ett köpcentrum, jag min man och dottern och hon började skrika så hela köpcentrumet ekade. Min man tog med henne till en toalett för att få lite lugn och ro och för att byta blöja. Då hör jag honom vråla där inifrån ”KOM HIT MICKIS, NUUUUU” trodde någon hade gjort sig illa men när jag kom in möttes jag av bajs överallt. Hela barnet, pappan, golvet ja allt. Dottern satt mitt i kaoset och asgarvade, hon hade ju inte ont i magen längre. Vi fick leta efter en städare som kunde hjälpa oss (hur pinsamt?) det gick liksom inte att få ordning på med våtservetter och toapapper. Sen fick vi köpa nya kläder till pappan och ta oss hem för en noggrannare rengöring :p
  KAOS 🙂

 4. Emma skriver:

  Hahaha. Tack för att du delar med dig! Hög igenkänning på kaoset som kan uppstå ibland alltså. Här bajsade bebisen ner sig samtidigt som 2,5-åringen (som precis slutat med blöja) blev akut kiss- och bajsnödig. Bara att lägga ner bebisen mitt i blöjbytet och gå till pottan. Ibland önskar man att man hade ett par extra armar… 😆

 5. Mamman skriver:

  Typ alla som har barn känner nog igen sig 😊 Har en galet trotsig 3-åring och bebis och varje gång vi tar oss ut är kaos 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..