You see me rollin´

Hahahahhaha!! Skrattar HÖGT här. TACK för att ni delat med er av era dråpliga historier! Man känner att det definitivt inte är sista gången man är med om svettiga situationer haha!

Det är förresten SÅN skillnad från förra veckan med barnen. De är inte lika griniga, de vaknar färre gånger på natten och verkar mer nöjda liksom. HOPPAS de håller i sig. Hur SKÖNT är det inte att det börjar bli varmare och vägarna numera är prydda med grus och inte is och snö?! Det var typ omöjligt för mig att ta mig ut tidigare med barnvagnen. Oplogade vägar (eller att de plogat men endast för enkelvagnar) som man halkade runt på. Fick gå fram och tillbaka på baksidan som utanför ett Big Brother-hus när det var som värst haha. Nu njuter jag av att kunna ge mig ut på promenader med barnen.

Foto: Malin Goransson

Ska sammanställa era tips inför resan när det närmar sig, men tänkte fråga om ni har tips på själva packningen också? Vi ska ju på solsemester (eller vi hoppas ju såklart på sol). TACK på förhand!

  1. Men hur snygg bild?! 🤩👏🏻

  2. Tror det blir ännu skönare när allt grus försvinner också

  3. Solhatt, solkräm, tunn bomullsksjorta/linneskjorta, sarong. Allt som behövs! Resorb har jag alltid med mig, både för vuxna och barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..