Mitt hår efter graviditeten

Har fått massa frågor ang mitt hår både här, på instagram och på mailen.

”Klippte inte du dig?”

”Oj, vad snabbt ditt hår växt! Vad är knepet?”

Jo, jag klippte mig efter mina killar kommit. Jag skaffade en page som jag trivdes otroligt bra i. Som de flesta andra så tappade jag knappt något hår under min graviditet och efter förlossningen så kände jag att jag ville fräscha till håret och skaffa en enklare frisyr.

För ungefär 2 1/2 månad sedan började jag tappa galet mycket hår. Alltså det var sinnessjukt! Jag tappade hår heeeela tiden och överallt. Duschade jag så lossnade stora tussar. På kort tid kändes det som att jag tappat 2/3 av mitt hår. Det fick även en annan textur.

Inte så långt efter att jag hade min värsta hår-tappar-period så skulle jag göra ett stort modelluppdrag. Då kändes det sådär att  bli plåtad när håret kändes så tunt. Då kom jag på att jag hört om löshår som man bara hänger på som ett diadem typ. Så jag införskaffade mig det!

Så – TADA! Här har ni mitt knep när jag har haft längre hår på sistone.

 

Det är så enkelt att sätta i och resultatet ser väldigt naturligt ut tycker jag. Dessutom får mitt egna hår en chans att återhämta sig. Jag trivs egentligen bättre i mitt korta hår just nu, men det är roligt att sätta i ibland när jag vill göra något extra.

Jag vill dock vara väldigt tydlig med att jag INTE fått betalt för att skriva detta. Det här är INTE reklam. Jag har köpt produkten själv. Jag vill bara svara på er fråga och samtidigt dela med mig av ett litet knep!

Så, nu vet ni!

 1. Minns det där, med sonen hade jag stubb längst fram vid pannan – såg på riktigt inte klok ut när det skulle växa ut igen efter massivt håravfall när han var typ 2-3 månader… Nu är dottern bara 3 veckor så jag inväntar nästa skov, lär bli lika snyggt som förra gången 😂

  1. Malin skriver:

   Köp priorin. Finns på apoteket och ät de första månaderna. Jag tappade jättemycket mindre hår då än tidigare graviditeter, då hade jag bara ca 1/3 kvar! nu har jag bara tappat lite grann.

 2. Frida skriver:

  Vad har du för örhängen på dig? 😊

  1. De är från Safira! Du kan kika in på min instagram för att se dem lite närmre. Kram

 3. Cissi skriver:

  Jag tappade massor av hår, när jag fick dottern + första sonen. Men när våran andra son kom, då tappade jag inget hår alls.
  Har också klippt av mig mitt hår, (liknande frisyr som du har), då det var så slitet och jobbigt att kamma ut. 😁

 4. Vad kul! Vad heter märket du använder?🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..