About last night

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När: Igår

Var: Livly-butiken i Birger Jarlspassagen

Varför: Fira lanseringen av min kompis Lovisa deGeers andra bok i serien om ”Sofi & Jakob reser till…”

 

Stolt man är när ens vän går och skriver böcker! Förra året var jag på lanseringen för första boken Lovisa hade skrivit. Då var jag gravid, hade PRECIS kommit ur den värsta graviditetsdimman med illamående och trötthet från Mordor, men ingen visste någonting. Det visade sig senare att även Lovisa var gravid och skulle föda ungefär en månad efter mig! Så festligt.

Vet inte om ni läst den första boken när ”Sofi & Jakob reser till London”, men alltså den är SÅ fin och pedagogisk och så otroligt fint illustrerad av Millis Sarri. Nu är ju mina barn för små för att jag ska kunna läsa böckerna för dem, vi får kolla på bilderna ett tag till, men de är verkligen perfekta att läsa om man ska ut och resa med sina barn. Ett tips!

 

 

  1. Fin bok bor I New York sa det var ju bra tips pa en New York bok

  2. Nej då, det är inte säkert att dina otroligt söta små guldklimpar är för små för att läsas för. Min dotter var 4 mån när jag började läsa barnböcker som nattningsrutin.😃🙈 Visst, de lär ju inte förstå så mkt av vad boken innehåller ännu. Men lyssnar kanske lite på tonläget och tittar på färgerna eller formerna osv. Min dotter är 1.5år nu och älskar när man läser och har en otrolig ordförståelse idag. Har tex lärt sig färgerna och siffror. Jag tror det beror på böckerna jag😃
    grattis till din vän och nya boken👍

  3. Ja det är lite speciellt när ens kompis skriver böcker. Har själv en kompis som har varit med och skrivit några böcker 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..