PoP Selected by mama

Låt mig få presentera Polar O. Pyret ’s kollektion ”Selected by mama” featuring Philip och Nicholas! Det är en fantastiskt fin, ekologisk kollektion som är noga utvald av bästa mama. Jag är så stolt att vi fått äran att fronta den här fina kampanjen då jag själv burit plagg från Polarn O. Pyret när jag var liten och pojkarna har varit klädda i PoP sedan de var nyfödda. Faktum är att jag som 20-åring köpte en PoP-overall med det berömda ”Musse-trycket” som släpptes i en limiterad upplaga till mitt framtida barn! Haha! Vem är jag ens?! Hej framförhållning! Killarna har fått turas om att använda den haha!

Tycker bilderna blev så fina och jag dör för hur urgulliga killarna är.

Hoppas ni ska gilla kollektionen lika mycket som vi gör! Min favorit? Hängselbyxorna ♥ Ni hittar kollektionen HÄR.

  1. Linn skriver:

    Så fin kollektion, kikade igår 🙂 har även gått igenom din BB-väska lista slaviskt haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..