Killarnas första resa!

Nämen ¡Hola! på er! Just nu befinner vi oss i Marbella och vi är iväg på killarnas första resa någonsin!

Vilken grej det är att resa med barn alltså! Haha. Först har man ju hela det här med packningen. Vad ska man ha med till dem och inte. Vad ska ner i handbagaget osv osv. Det kräver extrem planering och logistik. Jag menar ibland är det ju bara ett sjå när man endast har sig själv att tänka på. Sedan har vi det här med när man kommer till själva flygplatsen med barnen. Med baggage, barn och vagnar. Fredric fick ta alla våra stora resväskor plus skötväskan, jag drog båda vagnarna (vi har med oss två stycken Yoyo-vagnar) med barnen i och hade mitt eget handbagage plus en mindre skötväska med iPads och min dator bl.a. Vi åkte i god tid till Arlanda för att inte behöva stressa. Allt gick ändå bra att ta sig från bil till incheckning, genom säkerhetskontrollen och fram till planet. Visst, det är meckigt att fälla ihop vagn med barn i famnen och ta sig till sin sittplats med allt, men det gick. Väl på planet satt jag vid ett fönster med ett barn i famnen och Fredric vid fönstret på andra sidan gången med barn nr 2 (vi blev tilldelade sådana platser pga av dubbla syrgasmasker). Så vi satt alltså inte tillsammans under flygningen. Flygresan gick strålande får jag ändå säga (minus en major bajsincident haha). De sov massor – så skönt! Tror flygplansljuden är sövande för de sov så extremt gott i våra famnar.

SÅ, nu har vi klarat av vår första flygresa med två barn! Känner mig lite stolt faktiskt. WHOOP!

Idag har vi käkat lunch på stranden, myst vid poolen och bara njutit av att vara här. Sååå härligt med lite miljöombyte!

Nu: Soooova! (hoppas jag)

  1. Älskar att resa, kom ihåg vår första familjeresa till solen. Sonen var 17 månader och var vaken från 04:00 till 14:00 då han somnade ståendes i min famn på transfer bussen… 🙃 Sov inte en blund på hela flygresan och det gör han fortfarande inte 😂 Mallis om två månader nu med nykläckt lillasyster, vi får se om han chockar med att sitta ner i sätet denna gång 😉 ha en härlig semester!

  2. Malin skriver:

    Bra jobbat! Så värt ändå med miljöombyte och lite sol 🙂
    Skönt att sköterskan fick följa med, kunde inte hon ha burit något? Hahaha!

  3. Tess skriver:

    Heja er!!! Blir lite svettig av att bara läsa! Skönt det gick bra! Njut nu!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..