Långfredag

Men alltså vilken skön dag vi haft här hemma. Minus att man varit så trött efter nattens bravader med barnen så man velat lägga sig och vila på golvet flertalet gånger idag haha. Meeeeeen, solen har skinit, vi har haft fikagäster, vi har handlat, grillat och bara myst. En helt ljuvlig start på den här långhelgen. Vilken lyx att få hänga alla fyra i så många dagar tillsammans! Ska njuta.

Några vänner kom förbi i förmiddags på kaffe och bullar innan de skulle vidare till landet för påskfirande. Lite påskpynt plockade jag fram igår. Förra året blev det inget då vi inte var hemma på påskafton. Det klassika påskriset fick sällskap av körsbärsblom, videung och eukalyptus.

Vårbuketten i hallen pimpade jag med fjädrar från förra årets bukett.

Nämen heeeej mitt gullefjun! Och ja, det är dregel på haklappen haha.

Ok, de bullarna med vaniljfrosting och lakritspulver är de godaste bullarna någonsin. Förutom mammas ♥

Någon mer än jag som hunnit äta orimliga mängder choklad redan?

Tänk att jag har tre killar som jag älskar över allt annat. Är så kär så jag spricker i alla tre ♥♥♥

 1. Icka skriver:

  Va fina ni är!
  Mysigt med god mat och choklad (älskar choklad).
  Lite choklad varje dag gör en verkligen kär..
  Kram på dig.

 2. Linn skriver:

  Gosigt med triss i killar! Min kille får triss i tjejer, vet inte om det är lika uppskattat haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..