Cherry blossoms

Tidigare idag åkte jag och barnens mormor till Kungsträdgården för att titta på alla vackra körsbärsblommor som äntligen slagit ut. Det är verkligen ett av de säkraste vårtecknen tycker jag. Jag har försökt ta mig till Kungsträdgården varje år (som alla andra haha) då jag tycker det är sååå vackert. Förra året åkte jag och F dit och då låg Philip och Nicholas i min mage. I år…

…fick jag uppleva det tillammans med mina små pojkar i famnen. Är inte det sjukt egentligen?! HUUUUR mycket kan ändras på ett år?! Galet. och så fantastiskt. LIVET!

De älskade att kika på alla fina rosa blommor och jag passade på att be mormor föreviga deras första möte med körsbärsblommorna.

Tänk att de nästa år är 1 år och nästan 8 månader….! Då kommer jag gå med dem hållandes i varsin hand…

  1. Linn skriver:

    Så sjukt som du säger att mycket ändras på ett år… ja kan inte fatta att man snart har barn efter 8 månader i magen 🙈🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..