Philip & Nicholas 8 månader

Grattis på 8-månadersdagen mina älskade killar! Jag hoppas ni haft en underbar dag tillsammans med mormor och morfar. Jag har tänkt på er hela tiden och saknar er oerhört mycket. Har inte kunnat låta bli att ringa FaceTime gång på gång under dagen bara för att få se er. Gungat har ni gjort idag och gått flera promenader i det vackra vädret. Mormors hemlagade mat har ni fått också. Ni ska veta att jag känner mig som världens lyckligaste människa att jag får vara mamma till just er. Tack för att ni valde mig. Älskar er mer än några ord någonsin skulle kunna beskriva. Längtar tills jag får pussa på er fredag! Ska drömma om er nu ♥♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..