Hjärtat smälter

Godmorgon från Örebro! Jag var helt ärligt tvungen att tänka efter en sekund innan jag skrev vilken stad jag är i. Varje dag är vi på ett nytt ställe och när jag slår upp ögonen på morgonen vet jag inte var jag är och varför jag är här haha. Idag ska vi vidare till Falun, imorgon väntar Karlstad och på torsdag kör vi i Norrköping. 21 städer och 22 evenemang ska genomföras innan turnén avslutas den 13/6.

Alltså kolla vilken gullnos som ringde och väckte mamma för en liten stund sedan! Dör. Fattar inte att han och hans bror är mina… Har skrivit det förut, men när fattar man?! Haha.

Den där blicken…jag smälter!! Vill bara teleportera mig hem och pussa på honom, Nicholas och F. Min familj. Åh. Hur kunde jag ha sådan tur?! Tacksamheten är enorm.

Nu: Hotellfrukost. Inte helt fel iofs. Rätt gött att inte behöva plocka bort disk och bädda sängen också. Mamma ska njuta nu hehe. Det gäller att passa på!

 1. Icka skriver:

  Älskar frukost, njut Marie.
  Jag tycker det är så gott med gott bröd och varma tillbehör och juice.
  Ps: tips på gott lunch ställe i Örebro?
  Kramar Icka

 2. Annika skriver:

  Aaaw, vilken väckning!! <3

 3. Dina barn är så fina. Och det är så kul att få följa dem här i bloggen. Känns som om vi är med på ett hörn i deras uppväxt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..