Vilken helg

Ja alltså, vilken helg. Har inte haft någon som helst möjlighet att uppdatera här. För att summera lite snabbt så har jag blivit brakförkyld, F har inte varit hundra frisk heller och on top of that så blev ett av barnen sjukt i lördags och det visade sig vara dubbelsidig öroninflammation (lilla lilla älsklingen!!!) efter ett besök på Närsjukhuset. Nu mår vi alla mycket bättre, framförallt lillkorven och det är det viktigaste. Jag är fortfarande förkyld men det går åt rätt håll rätt snabbt ändå tycker jag.

Nu är vi framme vid den näst sista veckan på turnén. Så galet att det gått så snabbt. Trots att jag saknat barnen otroligt så har detta varit så vansinnigt roligt och bra för mig. Det har känts så jäkla härligt att få jobba lite och hänga med det hela gänget igen.

Haha, här får man inte ens gå på tjotta ifred utan att grabbarna prankar mig med att fylla hela jäkla bajamajan med rök hahaha! Livet på turné.

 

  1. icka skriver:

    Krya på dig. Ät gott och vila så blir du snart frisk igen.
    Kramar Icka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..