Sista!

Godmorgon!

Först och främst, TACK för ert stöd i förra inlägget. Alltså det betyder faktiskt så mycket att veta och känna att man inte är ensam. Och varje gång jag ställer en fråga här så lär jag mig hela tiden saker från er. Helt ärligt är jag fortfarande trött, men det har varit skönt att vara borta ett par dagar och fokusera på något annat.

Idag är vi framme vid SISTA ruset! Sju veckor, 21 städer och 22 lopp kommer vara avverkade efter ikväll. Galet! Det har gått så fort. Det känns som igår att vi startade den här turnén. Men nu har vi alltså bara ett stopp kvar. Om en halvtimme hoppar vi in i bilen och gasar upp mot Luleå (är i Umeå nu).

Men först: på med kläder och inta frukke.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..