Ibland vill man ge en guldmedalj till sig själv

Jamen så är det faktiskt och de som vill får tycka att det är hur fånigt som helst, men när man fixat en heldag helt själv inklusive gett båda välling och fått båda att somna, med två vilda tvillingpojkar som just nu är ÖVERALLT, då är man fan riktigt stolt över sig själv. Jag har försökt se dagen i olika delar, då känns det enklare. Och det har faktiskt gått hur bra som helst även om jag nu sitter riktigt skönt i soffan haha. A och O (för min del) för att fixa en sådan här dag är att vara steget före. Att förbereda allt så mycket som möjligt.

Det är galet mycket logistik med två små SNABBA, energifyllda rackare som rör sig överallt och ingenstans. Bara det här med att byta blöja på den ena och tänka var man ska ha den andra för att ha kontroll på vad den gör är en rätt stor grej. Faktum är att jag idag tog ut en skötbädd till vardagsrummet och bytte blöja på killarna där bara för att hålla koll på den andra. Och när det var dags för välling så tog jag upp ett aktivitetscenter till ovanvåningen så den ena fick stå i det medan jag matade den andra. Man blir definitivt kreativ med tvillingar haha.

En av dagens höjdpunkter? När Philip hade ut alla bollar ur bollhavet. Tackarrrrr.

 1. Amanda skriver:

  Vi köpte en liten hage som var ca 1,5 X1,5 meter som var ca 1 meter hög. Sidorna var i nät och ena sidan hade en dörr med dragkedja som kunde öppnas på utsidan. Där fyllde vi alla bollar och lite leksaker som en av dem fick leka i när man skulle byta blöja, mata etc.
  Riktigt praktisk och gav så mycket hjälp med att veta vart de befann sig.
  Kämpa på, det blir lättare längre fram 🙂

 2. Inger skriver:

  Ha ha ha. Tur för dom små busungarna att dom är såååå söta. Riktiga gullungar är dom
  Men det är klart det måste vara jobbigt med två stycken. Ha det bra. Kraaaam Inger

 3. Freja skriver:

  Vi konstaterade fort när de började röra på sig att det handlade om brandsläckning oftast och en bedömning om ”vem är i störst risk att göra sig väldigt illa”. Nu var mina killar ändå snälla nog att hålla sig tillsammans sen när de började gå istället för att dra åt olika håll (den ena trivdes dessutom bra med att köras i vagnen och den andre ville gärna köra vagnen) men annars hade det blivit sele och koppel på dem.

 4. Haha så himla roligt att läsa!! Mina tvillingpojkar är 3 månader och man klappar sig själv på axeln att man klarar matning, blöjbyten etc varje dag 🙂 Då vet jag ungefär vad jag har o vänta mig när de väl börjar att krypa…!! Svettigt värre! Men vi ska ha en eloge som klarar av två samtidigt 🙂

 5. Annica skriver:

  Bollhavet känns igen, precis plockat upp alla bollarna från golvet. De hade dock kul tröstar mig med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..