Baby sharks

Vilka supertips som redan trillat in! Och vad roligt att ni är flera förskolelärare som kikar in här i bloggen!! Ska sortera och spalta upp alla era tips som jag känner kommer passa oss och sammanställa en lista när vi närmar oss hösten. Fortsätt fylla på i kommentarsfältet om ni känner att det är något som glömts bort!

Igår hade vi en sådan superskön söndag här hemma. Vädret var ju helt jäkla underbart och jag älskar verkligen att bo i hus så här års. Det blir liksom inget stort projekt när det är fint väder. Man behöver inte packa ihop massa grejer och ge sig iväg på äventyr och hitta något passande att göra för att ”utnyttja” det fina vädret, utan man kan liksom bara öppna upp dörrarna, kliva ut på gräsmattan och bara vara. Älskart! Vi har köpt en liten uppblåsbar pool till killarna som invigdes igår. Det var ju liiite kallare än när de badar i badkaret haha, men de var extremt nyfikna på poolen och alla leksakerna i och ville gärna ta sig ner i poolen hela tiden. Nästa gång ska jag antingen fylla poolen tidigt på morgonen så den får stå i solen ett tag så vattnet hinner värmas upp, eller så ska jag värma lite vatten i en kastrull eller vattenkokare och blanda med det kalla vattnet från slangen.

Till skillnad från kvällen innan, då vår nattning tog TVÅ TIMMAR (den har senaste tiden tagit 15-20 minuter så var vi back on track igår och kunde njuta av den ljumma sommarkvällen. Vi spelade lite pingis, åt spagetti bolognese och avrundade med glass. Prima söndagkväll!

  1. Erica skriver:

    Vad äter dina killar på en dag? Och vilka tider 😊 har ni någon nattningsrutin? 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..