Kan det vara så att Babblarna fått konkurrens?

Haha, jo men det kan faktiskt vara så här hemma. Igår satte jag på ”Mamma Mia”-videon med A-Teens och pojkarna tittade storögt och fokuserat. De tittade och tittade och var helt tysta. Det kändes som att de på något sätt kände igen någon av de fyra på tv:n. Eller så kanske de helt enkelt tyckte att det var en skojig låt och fina färger haha. Men det var faktiskt något som hände inom mig när jag såg de titta på våra videos. Jag blev rörd. Stolt. Nostalgisk. Helt plötsligt såg jag allt med nya ögon. Tänk om jag hade vetat då att jag en dag skulle visa våra videor för mina tvillingsöner. Det sjuka är ju att jag minns känslan av hur det var när vi spelade in. Det känns på ett sätt som igår. Men den lilla krullhåriga, energiska 15-åriga tjejen är idag tvillingmorse och fyller 36 på torsdag haha.

Medan jag skriver detta så står de faktiskt i sina aktivitetscenter och kollar på ”Super Trouper” och är typ helt okontaktbara. Mao har Babblarna fått konkurrens hehe.

 

 1. Jenny skriver:

  De känner nog igen dig, ditt rörelsemönster, miner, du får sjunga sångerna för dem och se hur de reagerar. Så roligt att du visat detta för dem. Det blir a-twins om 15 år 😀

 2. Carina skriver:

  Dem är helt ljuvliga dina små killar….vilken lycka!

 3. Bath skriver:

  Så underbart söta killsr ni har, förstår att du blir rörd av att se dem sitta och kolla videon med stora kloka ögon
  Ha det så gött!

 4. Men så söta grabbar😍 förstår att babblarna har fått konkurrens👌💪🏻 Vart kan man hitta killarnas aktivitetscenter? Letar online men hittar inget. Är ute i god tid för min bebis är snart 4 månader ❤️

  1. TACK!! <3 Jag klickade hem våra från Babyworld, men de finns garanterat på andra ställen också. Våra är från Skip Hop. De har gjort SUCCÉ!! Kram Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..