Sista veckan som 35-åring inleds idag

Ja på torsdag passerar jag 35-årssträcket. Inte klokt ju. Vad hände?! Fyllde jag inte 30 nyss?!

Men vilket ÅR detta har varit. Helt otroligt. Under mitt år som 35-åring har jag bl.a. blivit tvåbarnsmamma och flyttat till hus. Två enorma livsförändringar.

För exakt ett år sedan var jag megagravid under den varmaste sommaren på över 120 år i Sverige. Vi spenderade så många dagar vi kunde ute på några vänners magiska landställe där vi hade air condition i gäststugan – halleluja! Vi kunde ju inte åka någonstans, men Sverige visade sig verkligen från sin bästa sida, även om det var extremt kämpigt för mig i värmen.

IMG_4619

IMG_4636

Exakt ett år sedan.

IMG_4650

På 35-årsdagen överraskade F mig hela dagen och toppade med en överraskningsmiddag med mina närmaste. Aldrig blivit så överraskad förut i mitt liv. Det ligger stories uppe på min instagram under ”Höjdpunkter”  från födelsedagen om ni vill kika på hur det såg ut förra året.

Vi gick bara och räknade ner tiden till när killarna skulle anlända och jag blev bara större och tyngre för varje dag som gick haha. Kan liksom inte fatta att det gått ett år redan. Det här är nog det snabbaste året i mitt liv. Men så är det väl kanske när man fått barn. Tiden går i raketfart! Jag är så nyfiken på vad mitt år som 36-åring har att erbjuda. Det jag vet är att starten på det nya året kommer bli himla fin. Men mer om det då ♥

 1. Nora skriver:

  Jättemärklig fråga… men såg ett så himla himla fint brythjärta som du delade med din kompis på instagram.. var sjutton kan det har varit ifrån??

  Kram och glad sommar såklart!!!

  1. Åh! Det har jag köpt från Anine Bing! Så fint! Kram

 2. Madde skriver:

  Då får vi hoppas på ett magiskt bröllop för er del❤️

 3. Icka skriver:

  Grattis i efterskott Marie!
  Vad fina ni är och vad härligt att få bli firad av nära och kära. Mat och kärlek förgyller livet sannerligen. Själv tillbringar jag mina dagar vid skrivbordet då jag skriver två större tentor i början av augusti i medicin.
  Njut av din ledighet och vila när ges tid, kram på dig.

  Icka

 4. Härligt, vilket år! 😃

 5. Då får du njuta ordentligt nu då ☺️ Ja det va varmt för oss gravida, fy! Tur ni hade ac då 👍 Vill ni ha fler barn?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..