Min 36-årsdag

Det har varit tyst här några dagar. Anledningen? Jag hade tänkt att jag skulle öppna datorn och uppdatera från vår semester, men jag tog beslutet att faktiskt ha just semester och bara njuta av nuet och de här dagarna med Fredric. Hat har ju uppdaterat på instagram, men det känns lite ”enklare” än att slå upp datorn, ladda upp bilder, skriva text osv.

Just nu sitter jag i vårt hotellrum på Mallorca. Vi åker hem ikväll. Känns vemodigt då de här dagarna varit helt jäkla magiska, men det ska bli underbart att träffa barnen igen! SOM vi längtar!

Jag vet knappt vad jag ska skriva om min födelsedag. Den var obeskrivlig faktiskt. Den startade kl.04 på morgonen då Fredric överraskade med bakelser och skönsång haha. Vi skulle upp tidigt för att åka till flygplatsen för att sätta oss på ett plan till Mallorca. Resten av dagen tycker jag ni ska spana in under ”Höjdpunkter” på min instagram. Jag fortsatte att bli överraskad resten av dagen. Helt otroligt vad fint han hade fixat och ordnat. Blir helt varm i hjärtat…

Nu ska jag ta och njuta av de sista timmarna här innan avfärd hem.

 

Stor kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..