En utflykt till Siggesta

Igår packade vi in oss i bilen och åkte bort till Siggesta Gård – min gamla arbetsplats! Ja det är där vi spelat in alla säsonger av Tårtslaget. Inspelningarna sker under sen höst och vintern, så hade faktiskt aldrig varit där under sommartid. Kändes faktiskt lite galet, men framförallt HÄRLIGT att vara tillbaka där jag spenderat så mycket tid, men nu med min familj.

Det finns ju hur mycket som helst att titta på och göra därute, men eftersom killarna fortfarande är rätt små så nöjde vi oss med att kika på hönsen, en ponny och massa alpackor. Det tyckte de var superspännande! Dessutom var det verkligen så otroligt mysigt och fint där nu. Vi åt en smarrig lunch inne i restaurangen för att sedan köpa mjukglass som vi smällde i oss ute i det fina vädret.

Ett par timmar borta räckte för att få lite miljöombyte och för att visa pojkarna något de inte sett tidigare – en perfekt liten utflykt alltså. Ett tips om ni bor i närheten av Stockholm!

  1. Var kommer barnens fina piratkläder ifrån?🤗

    1. hej hej!
      De kommer från märket Carter som finns hos Babyshop <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..