Hipp hipp hurra!

Som ni märker går bloggen lite på halvfart just nu. Den har också lite semester skulle man kunna säga. Jag försöker njuta av fina dagar med hela min familj och då blir dessvärre bloggen lite lidande. MEN, jag är rätt övertygad om att ni njuter av sommaren också och att ni kanske inte surfar in lika ofta just nu heller haha.

Igår var vi och hälsade på några av vara närmsta vänner på deras MAGISKA landställe där vi firade bästa Torsti som fyllde år. Vi njöt av några härliga timmar på deras brygga i det fina, varma(!) vädret och av massa god mat.

En fullständigt LJUVLIG dag.

Det har det ju varit idag också. Herregud vilket väder! Så galet varmt! Vi hade planerat att åka till Skansen för att kika på Babblarna, men vi ansåg att det var för varmt så vi stannade hemma istället så killarna kunde plaska i poolen och vara i skuggan. Men hörrni, idag tog Philip två, stapplande steg!!!!!! Gullkorven!! Så duktig. Han stod också flera gånger läääänge utan att hålla i sig. Det händer grejerna kan jag säga. Så stolt!! 25/7, en dag att minnas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..